Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
14. 10. 2022,
15.15

Osveženo pred

1 leto, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,53

15

Natisni članek

dojenček vplivnice Ajda Sitar Patricia Pangeršič Lepa afna nosečnost nosečnica

Petek, 14. 10. 2022, 15.15

1 leto, 6 mesecev

Noseče slovenske vplivnice razkrile, kaj pričakujejo #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,53

15

Kot smo že poročali, so v zadnjem mesecu nosečnost razkrile številne znane Slovenke. Nekatere med njimi so zdaj tudi povedale, ali pričakujejo deklico ali fantka. Da pričakuje fantka, je vplivnica Lana Briški sporočila že pred časom, saj ima rok že v tem mesecu, zdaj pa sta spol otrok razkrili še osebna trenerka Patricia Pangeršič in vplivnica Lea Filipovič.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa afna (@lepaafna)

Lea Filipovič, ki jo bolje poznamo pod imenom Lepa Afna, je spol otroka, ki ga pričakuje s partnerjem Anžetom, razkrila na zelo izviren način. Objavila je posnetek rožnatih superg znamke Nike v svoji velikosti in v velikosti za prihajajočo deklico. "Prihaja mala lepa afnica," je zapisala pod objavo.

V prvih mesecih nosečnosti izgubila kar pet kilogramov

Pred dnevi je objavila tudi zelo iskren zapis o tem, kako poteka njena nosečnost. Razkrila je, da se je v prvem trimesečju borila s slabostjo, bruhanjem in utrujenostjo, kakršne prej ni poznala. Zapisala je tudi, da je v prvih mesecih nosečnosti izgubila pet kilogramov.

V drugem trimesečju so slabost zamenjale bolečine v hrbtu, zaradi katerih se ponoči večkrat zbudi. "Moje telo doživlja največje fizične in hormonske spremembe do zdaj. Ker vem, kaj je na koncu nagrada, je vse vredno. Še nikoli prej si nisem bila bolj všeč in še nikoli prej na svoje telo bolj ponosna," je sklenila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa afna (@lepaafna)

31-letnica s partnerjem Anžetom Leskovarjem, s katerim sta skupaj že 13 let, pričakuje prvega otroka. Lea je sicer blogerka in ustanoviteljica znamke LALA by Lepa Afna, Anže pa se ukvarja z golfom.

Za spol otroka izvedela s pokom balonov

Osebna trenerka in vplivnica Patricia Pangeršič, ki je bila leta 2021 tudi femme fatale, pa je pred kratkim sporočila, da s fantom Tilnom pričakujeta dečka. Za razkritje spola otroka sta pripravila posebno zabavo, na kateri sta za spol izvedela s pokom balonov. Ko sta izvedela, da bosta dobila dečka, je Tilen stisnil pesti in s tem nakazal, da se je spola otroka močno razveselil.

S Tilnom, s katerim sta se po 12 letih zveze letos tudi zaročila, bosta dobila prvega otroka, pred kratkim pa sta sporočila, da gradita tudi skupno hišo.

Trendi Videti je presrečen: Challe Salle razkril spol otroka #video
Trendi Baby boom znanih Slovenk: to so vplivnice, ki pričakujejo otroka
Trendi Zvezdnica iz Velikih pokovcev po petih mesecih zveze pričakuje otroka
Ne spreglejte