Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
6. 10. 2022,
11.05

Osveženo pred

1 leto, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,61

28

Natisni članek

Slovenke vplivnice nosečnost nosečnica Patricia Pangeršič Ajda Sitar Lea Filipovič Lepa afna

Četrtek, 6. 10. 2022, 11.05

1 leto, 6 mesecev

Baby boom znanih Slovenk: to so vplivnice, ki pričakujejo otroka

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,61

28

V zadnjem mesecu so nosečnost naznanile številne znane Slovenke, med katerimi očitno vlada pravi "baby boom". Da pričakujejo otroka, so sporočile osebna trenerka in femme fatale leta 2021 Patricia Pangeršič, slovenska vplivnica Lea Filipovič, ki jo bolje poznamo pod imenom Lepa Afna, ter vplivnica in youtuberka Lana Briški. Pred kratkim pa je to storila tudi nekdanja miss športa in modna blogerka Ajda Sitar Žumer.

Da bosta ponovno postala starša, je Ajda Sitar Žumer pred dnevi sporočila na svojem profilu na Instagramu, kjer je zapisala "1 + 1 + 1 = 4". Z možem Janom Žumerjem imata sicer že dveletno hčerko Rubi, ki sta se je razveselila 24. junija leta 2020. Ajda je na tekmovanju za miss športa zmagala leta 2009, leta 2010 je bila prva spremljevalka na tekmovanju za miss Slovenije, leta 2011 pa prva spremljevalka na lepotnem tekmovanju za miss universe.

Njen mož Jan pa je sicer profesionalni športnik, specializiran za tek na 100 in 200 metrov ter skok v daljino. V skoku v daljino je nastopil tudi na evropskih dvoranskih prvenstvih leta 2002 in 2005 ter na evropskem prvenstvu leta 2006.

Po 13 letih zveze pričakujeta prvega otroka

V zadnjem mesecu so nosečnost naznanile tudi druge znane Slovenke. 31-letna Lea Filipovič, ki jo bolje poznamo pod imenom Lepa Afna, s partnerjem Anžetom Leskovarjem pričakuje prvega otroka. Anže in Lea sta skupaj že 13 let, obletnico pa sta praznovala meseca junija. 

Lea je sicer blogerka in ustanoviteljica kozmetike LALA by Lepa Afna, Anže pa se ukvarja z golfom. Novico, da je noseča, je sporočila med dopustom, objavila pa je tudi posnetek, kako Anže poljublja njen nosečniški trebušček, in zapisala, da je otrok že zdaj zelo ljubljen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa afna (@lepaafna)

Po spontanem splavu se je nosečnosti razveselila tudi osebna trenerka

Potem ko je meseca marca doživela spontani splav, se je nosečnosti razveselila tudi osebna trenerka in vplivnica Patricia Pangeršič, ki je bila leta 2021 tudi femme fatale. S fantom Tilnom, s katerim sta se v letošnjem letu tudi zaročila, pričakujeta prvega otroka, Patricia pa je na svojem profilu na Instagramu s sledilci delila še, da gradita svojo hišo. Pod videoposnetkom, ki ga je delila, je zapisala, da s Tilnom po 12 letih zveze "pričakujeva najino bebico, gradiva dom in se imava še vedno vsak dan raje. Hvaležna zate".

V posnetku s tako imenovanega "baby showerja" pa je razkrila še, da pričakujeta fantka.

O prvih znakih nosečnosti spregovorila v videoposnetku

Prvega skupnega otroka pa s partnerjem pričakuje tudi vplivnica Lana Briški, ki je s sledilci že delila, da pričakujeta dečka. Razveselila se ga bosta že v mesecu oktobru. Lana, ki je zelo aktivna na svojem profilu na YouTubu, je objavila daljši posnetek, v katerem je spregovorila o prvih znakih nosečnosti in kako je potekalo prvo trimesečje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Briški (@lanabriski)

Celoten posnetek si lahko pogledate spodaj.

Preberite še:

plaža morje počitnice
Trendi "Moj delovnik? To je nekaj, kar ne obstaja." #video
Trendi Znana Slovenka sporočila veselo novico #foto
Trendi Veselo novico sporočila še ena znana slovenska vplivnica #foto
Ne spreglejte