Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
11. 2. 2018,
9.03

Osveženo pred

6 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,30

Natisni članek

naj ljubezenska zgodba valentinovo ljubezen ljubezen nagradna igra

Nedelja, 11. 2. 2018, 9.03

6 let, 2 meseca

NAJ LJUBEZENSKA ZGODBA

Naj ljubezenska zgodba: Mirjana in Siniša

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,30

Najina ljubezenska zgodba se je s pogledi ujela v najlepšem mesecu leta, čarobnem decembru, ko je praznovanje vseh službenih in zasebnih zabav tik pred vrhuncem konca starega in hkrati začetka novega leta.

Naj ljubezenska zgodba | Foto:

Središče množice, ki se je valila po hali plesnega prizorišča, sproščeno vzdušje zaradi alkoholnega opoja, vse brezglavo, a hkrati tisti občutek, ko se v trenutku strezniš in sočasno ne veš, ali stojiš na obeh nogah.

Medtem ko sva s prijateljico stali v vrsti za ne pomnim več, katero rundo, je poskušal pritegniti mojo pozornost. Kaj hitro sva se pogovorno ujela, vendar tisti večer dolg pogovor ni bil v načrtu, hkrati se je moja prijateljica dolgočasila, zato se je druženje hitro končalo. Med vso množico prisotnih sva se izgubila in večer je šel v druge smeri.

Dnevi so se bližali praznovanju novega leta, ko sem le opazila nekaj spregledanih sporočil. Seveda je bil ON. Želel me je spoznati – katera je skrivnostna rdečelaska, ki ga je tako pritegnila ... Kam so izginile velike 'okice' tistega večera ... Da si me želi samo spoznati, na sankah odpeljati na kavo ali čaj ...

Takoj po novoletnem rajanju sva se le dobila. Končno je bil čas za dolg pogovor. Zunaj je bilo mrzlo, sneg je pobelil ceste, nenavadno vznemirjenje, a hkrati čudežno pomirjanje je bilo čutiti ob njem. Prijetno preživet večer in še mnogo nadaljnjih dni ter noči skupnega druženja nama je bilo v navadi že vsak dan. Veliko kosil, športnih dejavnosti, nakupovanj, pleskanje sten, gledanj filmov, jokanje, smeh ... Nič nama ni manjkalo, vse sva delila, le definicije ljubezenske zveze ne zaradi zavedanja, ki je nepričakovano sledilo - da sem za polovico leta zaradi družinske problematike odpotovala na drugo celino tega sveta, kar bi si sicer vsak želel, a jaz sem si želela le eno – biti ob njem. Takrat sem šele spoznala, kako globoko mi je segel do srca. Pa vseeno se nisva predala. Ves čas moje odsotnosti sva bila v stiku, obučutki pa kljub vsemu, nepričakovano, še bolj intenzivni ...

Vse se zgodi ob svojem času. Prišel je dan, ko sem se le vrnila. Vzemirjena, a hkrati pomirjena, kot prvi dan, ko sva se dobila na najinem dolgem pogovoru. Skupaj z mojo druščino me je pričakal na letališču. Pogled in objem sta bila prav takšna kot na dan prvega srečanja in skupnega druženja, le da tokrat v poglobljeni, definirani ljubezenski zvezi.

Ne spreglejte