Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
13. 8. 2021,
22.16

Osveženo pred

2 leti, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

10

Natisni članek

Nives Orešnik intervju Trendičvek

Petek, 13. 8. 2021, 22.16

2 leti, 8 mesecev

Trendičvek

Nives Orešnik brez dlake na jeziku: Zmotno mislijo, da v posteljo vabim same znane Slovence #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

10

Nives Orešnik že več kot deset let svoje življenje živi pred očmi slovenske javnosti. Od nekdanje mis Slovenije do osebne trenerke, katere glavna vrednota je zdravje, kar želi s svojim delom širiti tudi med ljudi. V tokratnem Trendičveku bo med drugim razkrila, kateri predsodki so zamenjali predsodke o misicah, kateri znani slovenski voditelj se ji je ponudil za slikanje akta, ali je osebno trenerstvo bolj dobičkonosno od vplivništva, zakaj bi se rada naučila peti, kaj je v njeno življenje prinesla nova ljubezen, z nami pa bo delila tudi pripoved o tem, zakaj v enem od naših podjetij niso želeli zaposlovati lepih žensk.

Nives Orešnik | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Spoznali smo jo kot mis Slovenije, zadnja leta se vse bolj uveljavlja kot osebna trenerka in zagovornica zdravega načina življenja. "Po duši sem umetnica, veliko razmišljam, kdaj sem malce zasanjana, ampak sicer sem zelo prizemljena oseba," zase pravi Nives Orešnik.

Nives Orešnik | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Veliko je potovala, njeno življenje ni bilo nikoli dolgočasno. Ker obožuje nove izzive, je v letu 2012 spontano sprejela povabilo na lepotno tekmovanje in postala mis Slovenije, kar ji je zgolj v tednu dni vsakdan obrnilo na glavo. Od takrat je njeno življenje postalo javno, prav taki vsi njeni uspehi in tudi razmerja. Z osebnim trenerjem Janom Kovačičem sta bila dolga leta znan medijski par, nato so se njune poti razšle. Je pa lepa Nives zdaj našla ljubezensko srečo z igralcem Andreiem Lenartom. Tega smo lahko v zadnjih letih spremljali v manjših vlogah v številnih slovenskih serijah, izkusil pa je tudi košček Hollywooda.

Nives Orešnik | Foto: adidas Foto: adidas

Zdravje in dobro počutje je zanjo na prvem mestu. To, kar živi, pa je v zadnjem času postalo tudi predmet njenega poklica. "Zagovarjam aktiven življenjski slog: redno gibanje, uravnoteženo prehrano in ustrezno spopadanje s stresom, saj resnično verjamem, da izboljšuje kakovost življenja. Šport me spremlja že od mladih nog. Bila sem gimnastičarka, akrobatka, atletinja, rekreativna plesalka, ob tem sem se naučila discipline, vztrajnosti, doslednosti, sprejemanja porazov ter veselja ob majhnih in večjih zmagah. Razvila sem veliko sposobnosti ter svojemu telesu pripravila dobro podlago za življenje," pravi Nives, ki dela kot osebna trenerka, vodi vodene vadbe, sestavlja zdrave jedilnike in promovira zdravje na delovnem mestu. "Moje vrednote se tudi v času koronavirusa niso spremenile. Zdravje je bilo zmeraj na vrhu, prav tako odgovornost zase," pravi.

Nives Orešnik | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Brez dlake na jeziku bo v tokratnem Trendičveku razkrila, katera so zmotna prepričanja ljudi o njej, kateri predsodki so zamenjali predsodke o misicah, kateri znani slovenski voditelj se ji je ponudil za slikanje akta, ali je osebno trenerstvo bolj dobičkonosno od vplivništva, zakaj bi se rada naučila peti, kaj je v njeno življenje prinesla nova ljubezen, katera je največja napaka, ki jo delamo pri prehranjevanju, kadar želimo shujšati, z nami pa bo delila tudi pripoved, zakaj v enem od naših podjetij niso želeli zaposlovati lepih žensk.

 

 

Tara Zupančič
Trendi Tara Zupančič razkrila, kdo je njena slavna teta! #video
Ines Erbus
Trendi Ines Erbus: Če imaš lepo postavo, zakaj je ne bi pokazal, dokler je še vse na svojem mestu #video
Maja Čolić
Trendi Mis Maja Čolić: Mis Slovenije bi morali podpreti tako kot naše športnike #video
luka basi in ivana kovač
Trendi To si o Luki Basiju misli legendarni Mišo Kovač!
Jernej Damjan
Trendi Jernej Damjan: Športniki smo edini, ki se v življenju upokojimo dvakrat #video
Aleš Klinar
Trendi Aleš Klinar: Razmišljal bi kot ženska in nastopal kot moški #Video
Mitja Okorn
Trendi Mitja Okorn razkril zanimivosti o Cari Delevingne in Willu Smithu, ki vas bodo presenetile! #video
jernej kruder
Trendi Jernej Kruder: Boljše je imeti glavo na mestu kot moč v rokah #video
Ne spreglejte