SiolNET. Trendi
7,18

termometer

  • Messenger
  • Messenger
TrendiČvek

Ines Erbus: Če imaš lepo postavo, zakaj je ne bi pokazal, dokler je še vse na svojem mestu #video

7,18

termometer

Zakaj nikoli ne govori o ljubezni, o spoprijemanju z občasno lenobo, kako bo še letos uresničila svojo neizpolnjeno otroško željo, katere stvari vedno nosi s seboj v torbici, koliko nespodobnih povabil dobi, kakšna je razlika med zaslužkom glasbenice in vplivnice, kje smo Slovenci še vedno preveč konzervativni, zakaj bi bila rada nevidna in kaj neobičajnega si je prisvojil njen oboževalec … Z Ines Erbus smo se pogovarjali v zabavnem Trendičveku, v katerem je razkrila kar nekaj simpatičnih zanimivosti iz svojega življenja. 

Ines Erbus | Foto: Ana Kaluža Foto: Ana Kaluža

Lepa, mlada in uspešna, bi lahko dejali za pevko Ines Erbus. Ubrala je malo drugačno glasbeno pot, ker prepeva skladbe v hrvaškem jeziku in balkanskem melosu, ki gredo hitro v uho in postanejo hit, v času korone pa je nekaj več časa posvetila tudi spletnim omrežjem, kjer je postala uspešna vplivnica. Je namreč pogost vzor mladim dekletom in nič drugače ni niti v njeni novi skladbi Naj, ki nosi sporočilo za vse predstavnice nežnejšega spola.

Ines Erbus | Foto: Ana Kaluža Foto: Ana Kaluža

"V svetu, kjer je vedno več pritiska, kako naj bi izgledalo popolno žensko telo, včasih pozabimo na pomen pozitivnega odnosa do le-tega. V zadnjem letu sem pridobila par kilogramov in priznam, da je tudi meni pritisk, da moram nujno shujšati, prišel do živega. Kljub temu, da sem se dobro počutila v svojem telesu, sem se zalotila, kako se po nepotrebnem obremenjujem. Velike, majhne, suhe, močnejše, vse smo lepe in vse smo najboljše, točno takšne, kot smo. Vse smo naj!" pravi prikupna svetlolaska in doda, da je lepota ravno v različnosti, samozavesti in dobrem počutju v naših telesih.

Ines Erbus | Foto: Domen Jančič Foto: Domen Jančič

Pod njeno režijo je nastal tudi videospot, ki spominja na različico slavnega Victoria Secret Showa. "Vesela sem, da so se na moje povabilo odzvala štiri dekleta, s katerimi smo za en dan postale manekenke in razbijale mit o popolnem manekenskem telesu."

Ines Erbus | Foto: Ana Kaluža Foto: Ana Kaluža

Ines smo med poletnimi koncerti, ki jih je komaj čakala, ujeli v naši prestolnici in jo postavili pred naš Trendičvek mikrofon. Zakaj nikoli ne govori o ljubezni, o spoprijemanju z občasno lenobo, katere so stvari v njeni torbici, koliko nespodobnih povabil dobi, kakšna je razlika med zaslužkom glasbenice in vplivnice, kje smo Slovenci še vedno preveč konzervativni, kako bo letos uresničila svojo še neizpolnjeno otroško željo, zakaj bi bila rada nevidna in kaj neobičajnega si je prisvojil njen oboževalec … Vse to in še več v zgornjem video intervjuju. 

Aleš Klinar Trendi Aleš Klinar: Razmišljal bi kot ženska in nastopal kot moški #Video Miha Deželak Trendi Miha Deželak: Jokal sem zaradi dobrodelnosti in plače #video Alya Trendi Alya spregovorila o materinstvu! #video Jernej Damjan Trendi Jernej Damjan: Športniki smo edini, ki se v življenju upokojimo dvakrat #video Eva Boto Trendi Iskreno priznanje Eve Boto: Ni vse blišč, kot je videti na prvi pogled! #video luka basi in ivana kovač Trendi To si o Luki Basiju misli legendarni Mišo Kovač! Maja Čolić Trendi Mis Maja Čolić: Mis Slovenije bi morali podpreti tako kot naše športnike #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin