SiolNET. Trendi
0,70

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Trendičvek

Mis Maja Čolić: Mis Slovenije bi morali podpreti tako kot naše športnike #video

0,70

termometer

Nedavno okronana mis Slovenije Maja Čolić je nov obraz na slovenski družabni sceni, zato smo se odločili, da jo spoznamo v tokratnem Trendičveku. Kaj je zanjo lepota in ali ji je kdaj odprla vrata? Zakaj med predhodnicami nima vzgledov in kaj imajo predstavnice mis Slovenije skupnega z našimi športniki? Ali so stereotipi o okronanih brhkih mladenkah resnični? O vsem tem in celo o volitvah je bilo govora. 

Maja Čolić | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Enaindvajsetletna Maja Čolić prihaja iz Ribnice in je novookronana mis Slovenije. Ravno je končala študije ekonomije, rada spremlja modo, bila je mažoretka in uspešna plesalka.

Maja Čolić | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Zase pravi, da je zelo ambiciozna in ni značilna predstavnica mis Slovenije, se je pa v zadnjih letih spremenil tudi koncept te prireditve. "To je projekt z vsebino, ki deluje pod sloganom 'Podprimo slovensko, podpiramo Slovenijo' in zato ni več samo lepotno tekmovanje. Zavzema se za drugačne vrednote, njegov namen je, da ima vsaka tekmovalka lahko nekaj več kot le lento in lepotni naziv. Dekleta imamo tako večje možnosti za osebni in karierni razvoj v življenju," pojasni sogovornica, ki bo barve naše dežele zastopala na svetovnem izboru v Portoriku.

Maja Čolić | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Tudi finalna prireditev je bila posebna, saj je potekala na kar treh različnih lokacijah: v rudniku Hrastnik, v bukvarni Zmajeva luknja in kompresorski postaji Hrastnik. V tem okolju so v preteklem letu izvedli tudi številne aktivnosti, v okviru katerih so finalistke za mis spoznavale kulturno dediščino ter aktivnosti in zgodovino tega rudarskega mesta.

Maja Čolić | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

O tem, kaj je zanjo lepota, ji je kdaj odprla vrata, zakaj nima vzgledov med misicami in ali so stereotipi o njih še vedno resnični, po čem bi želela, da si jo ljudje zapomnijo, kaj ima mis Slovenije skupnega z našimi športniki, kako je z ljubeznijo in celo o volitvah je Maja z nami spregovorila v Trendičvek intervjuju.

luka basi in ivana kovač Trendi To si o Luki Basiju misli legendarni Mišo Kovač! Eva Boto Trendi Iskreno priznanje Eve Boto: Ni vse blišč, kot je videti na prvi pogled! #video Jernej Damjan Trendi Jernej Damjan: Športniki smo edini, ki se v življenju upokojimo dvakrat #video patricia pangersic Trendi Za njene pajkice je bil pripravljen odšteti vrtoglav znesek! #video Alya Trendi Alya spregovorila o materinstvu! #video Miha Deželak Trendi Miha Deželak: Jokal sem zaradi dobrodelnosti in plače #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin