SiolNET. Trendi
6,58

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Trendičvek

Za njene pajkice je bil pripravljen odšteti vrtoglav znesek! #video

6,58

termometer

Uspešna vplivnica, osebna trenerka, na katero je ljubosumnih veliko žensk, saj ima eno najlepših zadnjic v Sloveniji, pa tudi novopečena famme fatale. S Patricio Pangeršič smo se družili v tokratnem Trendičveku, v katerem je med drugim spregovorila o lepotnih operacijah, retuširanju slik, "Kardashian looku", čudnih gestah oboževalcev, nespodobnih povabilih, hrani, ki se ji ne more upreti, vsem ženskam pa je izdala, katera je najboljša vaja za zadnjico, kakršno ima sama.

Patricija Pangeršič | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

"Sem preprosta, hiperaktivna in pozitivna, kar se odraža tudi pri delu z menoj v moji Fit akademiji," zase pravi Patricia Pangeršič. Velja za eno najbolj postavnih Slovenk, šport pa jo je spremljal že od mladih nog, saj je bil od nekdaj del njenega vsakdana.

Patricija Pangeršič | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

"Na splošno je moja družina precej športna, največ zaslug za moje navdušenje nad športom pa pripisujem očetu," pravi simpatična svetlolaska in prizna, da kljub vsemu ni bila vedno najbolj fit. "V letih, ko bi morala za svoje boljše počutje in postavo narediti največ, sem opustila vse. Slaba, neurejena prehrana in pomanjkanje aktivnosti v najstniških letih sta vodila v vse slabše počutje in nezadovoljstvo v mojem telesu. Za 16-letnico sem imela preveč celulita in preveč maščobnih oblog okrog trebuha, kar je seveda vplivalo tudi na manjšo samozavest. Kasneje sem spoznala svojega zdajšnjega fanta, ki me je navdušil nad fitnesom. Ta je skozi vsa ta leta postal veliko več kot le hobi," pripoveduje. 

Patricija Pangeršič | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Njen najljubši letni čas je poletje, rada ima potovanja, medtem ko se doma rada suče predvsem v kuhinji, kjer je prava mojstrica. "Od sacher torte do lazanje, vsega se lotim," pove Patricia. Kot uspešna vplivnica pa se zaveda tudi svojega vpliva na mlajše generacije. "Moj cilj je, da na fotografijah nisem videti bolje kot v resnico oz. želim biti lepša v živo kot na slikah."

Patricija Pangeršič | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

O lepotnih operacijah, retuširanju slik, čudih gestah oboževalcev, nespodobnih povabilih, hrani, ki si ji ne more upreti, pa o tem, katere vaja je najboljša za vse ženske, ki bi si želele imeti zadnjico kot ona, pa se je razgovorila v tokratnem videointervjuju v Trendičveku (zgoraj).

Alya Trendi Alya spregovorila o materinstvu! #video Miha Deželak Trendi Miha Deželak: Jokal sem zaradi dobrodelnosti in plače #video Aleš Klinar Trendi Aleš Klinar: Razmišljal bi kot ženska in nastopal kot moški #Video Challe Salle Trendi Challe Salle razkril, kdaj namerava postati očka! #video katarina bencek Trendi Katarina Benček priznala: Ne bojim se, da bi postala zasvojena, jaz sem že zasvojena! #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin