Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
26. 6. 2021,
0.11

Osveženo pred

2 leti, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,21

Natisni članek

Eva Boto Intervju Trendičvek

Sobota, 26. 6. 2021, 0.11

2 leti, 10 mesecev

TrendiČvek

Iskreno priznanje Eve Boto: Ni vse blišč, kot je videti na prvi pogled! #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,21

Eva Boto že od nastopa na Evroviziji velja za eno najboljših slovenskih pevk mlade generacije. Energična dolgonoga rdečelaska je tudi velika sladkosnedka, ki redno ustvarja v svoji kuhinji, osrečuje pa je predvsem njen prikupni kuža Lucky. V tokratnem Trendičveku nam je med drugim razkrila, katero šalo na svoj račun največkrat sliši, zakaj se ji ob spletnih vplivnežih obrača želodec, kateri je bil najbolj neroden trenutek na odru, kako so videti njena jutra in kdo je najboljša budilka, katera je največja posebnost glasbenikov in kakšnih adrenalinskih podvigov si želi.  

Eva Boto | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Od malce sramežljive črnolaske, ki nas je pri svojih 16 letih kot ena najmlajših predstavnic zastopala na Evroviziji do temperamentne rdečelaske, ki danes šteje 25 let in velja za enega najboljših mladih ženskih vokalov pri nas. Eva Boto ima za seboj že veliko zanimivih življenjskih izkušenj, prav posebna pa se ji je dogodila te dni. Posnela je namreč novo skladbo in spot, ki je bil vse prej kot običajen.

Eva Boto | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Potem ko je Eva na družbenih omrežjih objavila svojo sliko, kjer je postarana, so se na objavo zvrstili številni komentarji in vprašanja. Kasneje je razložila, da ni šlo za potegavščino ali aplikacijo, ki obraz digitalno postara, pač pa ravno za njen novi videospot, kjer igra starejšo gospo, ki se spominja svojih mladih dni. V ogledalu se je tako po preobrazbi, ki je trajala več ur, prvič zagledala kot stara sivolasa gospa z zgubanim obrazom, kar je bil tudi zanjo edinstven občutek.

Eva Boto | Foto: Instagram & Imdb Foto: Instagram & Imdb

S pesmijo "Ti" Eva napoveduje pestro pomlad in poletje, polno koncertov, ki so se začeli ravno v tem mesecu. "Predolgo smo bili z odrov in verjamem, da bo letošnje poletje res nekaj posebnega. Obeta se nam veliko koncertov in komaj čakam, da lahko našo prelepo državo prepotujemo z glasbo," je povedala pevka, ki jo skozi življenje vosi misel: kjer sta delo in trda volja, je tudi pot.

Eva Boto | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Svojo simpatično navihanost je Korošica pokazala tudi v tokratnem Trendičvek pogovoru, v katerem je med drugim razkrila katero šalo na svoj račun največkrat sliši, zakaj se ji ob spletnih vplivnežih obrača želodec, kateri je bil najbolj neroden trenutek na odru, kako so videti njena jutra in kdo je najboljša budilka, katera je največja posebnost glasbenikov in kakšnih adrenalinskih podvigov si želi.  

Boris Kobal
Trendi Boris Kobal zatrjuje: V gledališče se ne vračam več #video
Challe Salle
Trendi Challe Salle razkril, kdaj namerava postati očka! #video
Aleš Klinar
Trendi Aleš Klinar: Razmišljal bi kot ženska in nastopal kot moški #Video
Miha Deželak
Trendi Miha Deželak: Jokal sem zaradi dobrodelnosti in plače #video
Alya
Trendi Alya spregovorila o materinstvu! #video
Jernej Damjan
Trendi Jernej Damjan: Športniki smo edini, ki se v življenju upokojimo dvakrat #video
Ne spreglejte