Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
22. 10. 2024,
15.28

Osveženo pred

1 dan, 12 ur

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1,55

Natisni članek

Natisni članek

astrološke zanimivosti astrološke zanimivosti nebesna znamenja astrologija horoskop rak horoskop tehtnica horoskop ribi horoskop horoskop

Torek, 22. 10. 2024, 15.28

1 dan, 12 ur

Ti znaki horoskopa si nočejo priznati, da so v nezdravi zvezi

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1,55
prepir, par, zakonca | Foto Shutterstock

Foto: Shutterstock

Nekateri ljudje raje spregledajo vse partnerjeve slabosti in težave v svoji zvezi, kot da bi jo prekinili. Prepričani so, da bo ljubezen premagala vse, čeprav jim ta odnos v resnici škodi. Takšna so predvsem tri nebesna znamenja.

Ribi

Ribe so največji romantiki zodiaka. Ko se zaljubijo, njihov svet postane čaroben, poln poezije, zvezd in brezmejne nežnosti. Imajo neverjetno sposobnost, da v ljudeh prepoznajo vsako še tako skrito dobro lastnost, pri čemer pogosto nočejo videti očitnih slabosti. Pogosto ignorirajo partnerjeve slabe plati in so prepričane, da jih bo ljubezen spremenila in da bo njihov odnos sčasoma postal popoln. Tudi svojim prijateljem, ki jih opozarjajo na svarilne signale, zatrjujejo, da gre le za začasne izzive. Za ljudi, ki jih ljubijo, v svojem srcu vedno najdejo opravičilo.

Tehtnica

Tehtnice so znane po svoji ljubezni do harmonije in skladnosti, zato ni čudno, da pogosto zanemarijo partnerjeve negativne plati in skušajo s tem ohraniti mirno ozračje. Ljudje, rojeni v tem znamenju, sovražijo konflikte in raje sprejmejo partnerjeve slabosti, kot da bi se skušali resno pogovoriti in morda porušili ravnovesje v zvezi. Tehtnice imajo prirojeno potrebo po tem, da osrečujejo ljudi, zaradi česar si včasih tudi zatiskajo oči pred očitnimi težavami, ki jih imajo v zvezi. Prepričane so, da bosta ljubezen in razumevanje vse razrešila.

Rak

Rak je eno najbolj predanih znamenj horoskopa, in ko se ljudje, ki mu pripadajo, zaljubijo, bi storili vse za to, da bi zaščitili in podprli svojega partnerja. Slovijo po čustvenosti in veliki empatiji, zato slabe strani svojega partnerja pogosto vidijo kot nekaj, kar je treba ozdraviti z ljubeznijo in podporo. Raki verjamejo v moč ljubezni, ki naj bi premagala vse ovire, in so se zato pripravljeni takoj soočiti z vsako težavo, v kateri se znajde njihov partner. Pri njih pobudo vedno prevzame srce in v situacijah, ko bi kdo drug najprej dobro premislil, dajo vse od sebe, da bi ljubezen preživela.

Preverite svoj dnevni horoskop.

ženska, dekle
Trendi Nebesna znamenja, ki ne prenesejo nobene kritike
nakupovanje, nakupi
Trendi Ljudje, rojeni v teh znakih, preprosto ne znajo varčevati
prepir
Trendi Ti trije znaki horoskopa so največji prepirljivci
Ne spreglejte