Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
16. 9. 2024,
11.22

Osveženo pred

5 ur, 59 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,11

Natisni članek

Natisni članek

nebesna znamenja astrologija horoskop strelec horoskop lev horoskop dvojčka horoskop horoskop

Ponedeljek, 16. 9. 2024, 11.22

5 ur, 59 minut

Ljudje, rojeni v teh znakih, preprosto ne znajo varčevati

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,11
nakupovanje, nakupi | Foto Shutterstock

Foto: Shutterstock

Zakaj nekateri ljudje vedno pametno ravnajo s financami in imajo privarčevan lep kupček denarja, drugi pa ga zapravijo, še preden ga zaslužijo? Po mnenju astrologov je to odvisno od nebesnega znamenja, v katerem ste rojeni.

Lev

Levi so kralji zodiaka, pa tudi kralji zapravljanja. Denar je zanje najbolj kratkotrajna stvar na svetu. Obožujejo luksuz in glamur, zato bodo še zadnji cent potrošili za drago uro, prestižno večerjo ali izlet v katero od evropskih prestolnic. Zakaj? Zakaj pa ne! Njihova logika je preprosta: življenje je kratko, denar pa pride in gre. Zakaj ga ne bi zapravili za stvari, ki jih osrečujejo in zaradi katerih jih drugi občudujejo?

Strelec

Strelci so pustolovci, ves čas iščejo nova, vznemirljiva doživetja. Zanje je življenje velika avantura, denar pa le sredstvo za doseganje vznemirljivih trenutkov. Raje ga bodo potrošili za nenačrtovano potovanje v neznane kraje, kot pa varčevali "za vsak primer". Prepričani so, da najboljših doživetij ni mogoče kupiti, po drugi strani pa svoje prihranke pogosto zapravijo prav za doživetja. Varčevanje vidijo kot omejevanje, to pa zanje pomeni, da so zamudili življenjske pustolovščine.

Dvojčka

Dvojčki so znani kot dvolični, ko pa gre za denar, imajo samo eno plat – tisto, ki zapravlja. So najbolj komunikativno in družabno znamenje, kar pomeni, da jim je uživanje v življenju in preživljanje časa s prijatelji izjemno pomembno. Za dvojčke je varčevanje le dolgočasna ovira med njimi in naslednjim družabnim večerom, koncertom ali nakupom najnovejše naprave. Novim, bleščečim stvarem se preprosto ne morejo upreti, zato je njihov bančni račun pogosto prazen.

Preverite svoj dnevni horoskop.

ženska, eleganca, ulični stil
Trendi Ljudje, rojeni v teh znakih, so vedno videti odlično
dekle, ženska, oči
Trendi Nebesna znamenja, ki se jim ne smete zameriti
tekma, par, prijatelja
Trendi V teh znakih horoskopa se rojevajo največje dobričine
Ne spreglejte