Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
10. 9. 2020,
7.00

Osveženo pred

3 leta, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,54

8

Natisni članek

Prireditev fatalni moški Miha Deželak

Četrtek, 10. 9. 2020, 7.00

3 leta, 7 mesecev

Trendi

Fatalni moški leta 2020 je Miha Deželak #foto #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,54

8

Včeraj so v Festivalni dvorani razglasili najbolj fatalnega moškega leta 2020. Moškega, ki je najbolj zaznamoval letošnje leto in pustil najgloblje sledi na slovenski medijski sceni v soju žarometov. To je postal radijski voditelj in humanitarec Miha Deželak.

"To ni samo moja zmaga, je zmaga od vseh, ki se odzovejo v naših akcijah. In eden takih je tudi moj tokratni sonominiranec, nekdanji boksarski šampion Dejan Zavec," je po razglasitvi povedal Miha Deželak, ki je tako nasledil lanskoletnega zmagovalca, pevca Jana Plestenjaka. Radijec sicer pravi, da je najbolj fatalna lastnost človeka ta, da zna druge prepričati, da priskočijo na pomoč in pomagajo.

Miha Deželak | Foto: Ana Kovač Miha Deželak Foto: Ana Kovač Večer, katerega rdeča nit je bila tema Veliki Gatsby, je očaral v stilu moških suknjičev, metuljčkov in smokingov, v katere so se poleg zmagovalca odeli tokratni kandidati: resničnostni zvezdnik Franko Bajc, trije nekdanji športni asi Dejan Zavec, Jure Košir in Sani Bečirović, igralec Jan Bučar, maneken in pevec Matjaž Kumelj in voditelj Boštjan Romih.

Jure Košir s partnerico Simono Škrobar | Foto: Ana Kovač Jure Košir s partnerico Simono Škrobar Foto: Ana Kovač Dame, med njimi pevki Špela Grošelj in Nuška Drašček, modna oblikovalka Maja Ferrme in druge, so blestele v čudovitih resastih in bleščečih ženskih toaletah.

Domen Kumer in Špela Grošelj | Foto: Ana Kovač Domen Kumer in Špela Grošelj Foto: Ana Kovač Za razvajanja borbončic je poskrbel kuharski mojster Igor Jagodic, Rebeka Dremelj, King Foo in Nina Pušlar pa so navdušili s svojimi nastopi.

Fatalni moški leta 2020 | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač Po dolgem času je tako spet napočil večer, v katerem smo pozabili na težave današnjega časa in se prepustili prijetnemu estradnemu druženju. Še nekaj utrinkov dogajanja, skozi katerega nas je kot gostiteljica popeljala slovita Miša Molk, pa v spodnji fotogaleriji.

Fotogalerija
1 / 17
Jan Plestenjak
Trendi Jan Plestenjak je postal fatalni moški leta 2019 #foto
Miha Deželak
Trendi Miha Deželak: Zanimiv si samo takrat, kadar štrliš iz povprečja
Planet TV
Planet TV Se obeta nogometni spopad? Deželak izzval Avdića. #video

 

Ne spreglejte