Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
15. 12. 2023,
12.02

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Mastercard

Natisni članek

Valter Kramar brezstično plačevanje Ljubljana praznično dogajanje čarobni december prazniki prazniki Mastercard advertorial David Urankar Ajda Rotar Urankar

Petek, 15. 12. 2023, 12.02

2 meseca, 2 tedna

Mastercard praznična vasica

Kako je znani slovenski voditelj presenetil svojo ženo?

Vsebino omogoča Mastercard

Če iščete pravi kraj, kje preživeti prijeten večer v družbi svoje najljubše osebe, se odpravite na Novi trg v Ljubljani, kjer vas pričakuje očarljiva Mastercard praznična vasica. Nepozaben romantičen večer je v čudovitem kotičku sredi Ljubljane preživel tudi znani slovenski par David Urankar in Ajda Urankar Rotar, ki obožujete različna kulinarična razvajanja.

Mastercard | Foto: Jan Lukanović Foto: Jan Lukanović

David Urankar Ajda Rotar Urankar Mastercard | Foto: Marko Delbello Ocepek Foto: Marko Delbello Ocepek Mastercard praznična vasica, ki je v začetku meseca odprla svoja vrata na novi lokaciji, je vsak večer prizorišče zanimivih glasbenih večerov, gurmanskih dogodivščin, veselih druženj in intimnih trenutkov.

Znani slovenski voditelj David Urankar, ki se dobro znajde tudi kot igralec, model in voditelj podkastov, se je tokrat z ženo Ajdo Urankar Rotar odpravil na raziskovanje praznične Ljubljane.

Uživala sta v decembrskem vzdušju, odlični hrani in prazničnih lučkah. V Mastercard praznični vasici sta si privoščila tradicionalne dobrote Hiše Polonke in se okrepčala s čudovito ponudbo Merit Showroom.

David in Ajda zato priporočata obisk vasice, saj na NLB Odru priložnosti vsak dan nastopa drug mladi glasbeni talent. Tudi vi si privoščite neprecenljiv večer z bogato kulinarično ponudbo in pestrim glasbenim programom Mastercard praznične vasice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ajda Rotar Urankar (@ajdaru)

Mastercard in NLB sta v sodelovanju s Hitradiem Center pripravila NLB Oder priložnosti, kjer se vsak dan do 15. decembra 2023 med 18. in 19. uro predstavljajo mladi pevski upi, ki jih je izmed vseh prijavljenih izbrala strokovna žirija.

Mastercard Tjaša Železnik
Trendi Slovenska igralka na prazničnem potepanju s hčerko

Letošnja izvedba Mastercard praznične vasice poteka že drugo leto. V lično urejeni loži za odlično počutje in vrhunsko kulinariko skrbita kobariški chef Valter Kramar s ponudbo Hiše Polonka in Merit s ponudbo pijače na stojnici Merit Showroom.

Mastercard | Foto: Jan Lukanović Foto: Jan Lukanović

Mastercard
Trendi Vzhajajoče zvezde in vrhunska kulinarika za zaključek leta v prestolnici

Mastercard | Foto: Jan Lukanović Foto: Jan Lukanović

Mastercard praznično vasico lahko obiščete vse do konca leta.

Odprto: vsak dan med 14. in 22. uro

#MastercardSlovenija

Plačilo s kartico Mastercard prinaša deset odstotkov popusta.

Mastercard Gaja Prestor
Trendi V objemu decembrske čarobnosti z znano pevko

 

Ne spreglejte