Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
14. 12. 2023,
12.22

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Mastercard

Natisni članek

brezstično plačevanje Valter Kramar advertorial Tjaša Železnik Ljubljana praznično dogajanje prazniki prazniki čarobni december Mastercard

Četrtek, 14. 12. 2023, 12.22

2 meseca, 2 tedna

Slovenska igralka na prazničnem potepanju s hčerko

Vsebino omogoča Mastercard

Dolgi večeri, ki nas že ob zgodnjih popoldanskih urah zazibajo v skrivnostno praznično razpoloženje, so pravi čas, da izkoristimo pestro praznično dogajanje v središču mesta, kamor se lahko pridemo pogret s toplim čajem ali pa z družbo malo poklepetat in si privoščit nekaj dragocenega časa zase. V tem hitrem decembrskem ritmu je to dobrina, ki jo vsi zelo pogrešamo.

Mastercard | Foto: Jan Lukanović Foto: Jan Lukanović

Pogled na Mastercard praznično vasico, ki nas med sprehodom ob Ljubljanici pozdravlja z zgornjega dela Novega trga, je kot prizor iz idilične dežele, kjer se ob toplem ognju naužijemo prazničnega razpoloženja.

Mastercard Tjaša Železnik | Foto: osebni arhiv Foto: osebni arhiv Mastercard praznična vasica nas že drugo leto spodbuja, da ne pozabimo na pomen druženja in uživanja v dobri kulinariki ter izvrstni pijači. V ljubko urejeni loži za odlično počutje in vrhunsko kulinariko skrbita kobariški chef Valter Kramar s ponudbo Hiše Polonka in Merit Showroom s ponudbo pijače na svoji stojnici.

Ena najbolj znanih slovenskih igralk Tjaša Železnik, ki blesti na odru MGL, si lahko zvečer le redko ukrade nekaj časa za druženje s hčerko, a tokrat si je za poseben večer izbrala prav Mastercard praznično vasico, kjer sta uživali, kot bi odpotovali na drug konec Slovenije.

Po izvrstnih jedeh sta pozvonili na zvonček želja in se odpravili raziskovat praznično mesto.

Mastercard
Trendi Vzhajajoče zvezde in vrhunska kulinarika za zaključek leta v prestolnici

Mastercard Neža Kirn | Foto: Jan Lukanović Foto: Jan Lukanović

Mastercard in NLB sta v sodelovanju s Hitradiem Center pripravila NLB Oder priložnosti, kjer se vsak dan do 15. decembra 2023 med 18. in 19. uro predstavljajo mladi pevski upi, ki jih je izmed vseh prijavljenih izbrala strokovna žirija.

Mastercard Gaja Prestor
Trendi V objemu decembrske čarobnosti z znano pevko

Mastercard | Foto: Jan Lukanović Foto: Jan Lukanović

Mastercard praznično vasico lahko obiščete vse do konca leta.

Odprto: vsak dan med 14. in 22. uro

#MastercardSlovenija

Plačilo s kartico Mastercard prinaša deset odstotkov popusta.

Ne spreglejte