Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
7. 12. 2023,
11.28

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Mastercard

Natisni članek

advertorial praznično dogajanje Valter Kramar Ljubljana brezstično plačevanje Gaja Prestor čarobni december prazniki prazniki Mastercard

Četrtek, 7. 12. 2023, 11.28

2 meseca, 2 tedna

Mastercard praznična vasica

V objemu decembrske čarobnosti z znano pevko

Vsebino omogoča Mastercard

Čeprav nas ob hladnih dnevih mika mirno posedanje ob domačem "ognjišču", je prav tako čarobno, če se odpravimo na sprehod po praznično okrašeni prestolnici, kjer na vsakem koraku lahko naletimo na kakšen prisrčen prizor.

Mastercard | Foto: Jan Lukanović Foto: Jan Lukanović

Med pohajkovanjem po središču Ljubljane se je v Mastercard praznični vasici, ki je svoja vrata odprla na prvi decembrski dan, ustavila tudi slovenska pevka Gaja Prestor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GAJA (@gajaprestor)

Mastercard Gaja Prestor | Foto: osebni arhiv Foto: osebni arhiv Gaja Prestor, ki je pred dvema tednoma izdala novo pesem Pepel, je uživala v kulinaričnem razvajanju na Novem trgu, kjer bo v Mastercard praznični vasici tudi nastopila. Torej, 27. decembra med 18. in 19. uro, bo obiskovalce očarala s svojim nepozabnim glasom, svojimi pesmimi in s skladbami drugih izvajalcev.

December je čas, ko se spet povežemo z ljudmi, ki jih dolgo nismo videli. Tokrat si za srečanje lahko izberemo Mastercad praznično vasico, kjer lahko v slogu zaključimo leto in se posvetimo ljudem,  s katerimi preživljamo največ časa v službi, doma in pri različnih dejavnostih.

Letošnja izvedba Mastercard praznične vasice poteka že drugo leto. V lično urejeni loži za odlično počutje in vrhunsko kulinariko skrbita kobariški chef Valter Kramar s ponudbo Hiše Polonka in Merit s ponudbo pijače na stojnici Merit Showroom.

Mastercard in NLB sta v sodelovanju s Hitradiem Center pripravila NLB Oder priložnosti, kjer se vsak dan do 15. decembra 2023 med 18. in 19. uro predstavljajo mladi pevski upi, ki jih je izmed vseh prijavljenih izbrala s strokovna žirija.

Mastercard
Trendi Vzhajajoče zvezde in vrhunska kulinarika za zaključek leta v prestolnici

Mastercard | Foto: Jan Lukanović Foto: Jan Lukanović

Privoščite si obisk edinstvene praznične vasice ter uživajte v ponudbi Hiše Polonka in Merit Showrooma, kjer vam plačilo s kartico Mastercard prinaša deset odstotkov popusta.

Mastercard | Foto: Jan Lukanović Foto: Jan Lukanović

Mastercard praznično vasico lahko obiščete vse do konca leta.

Odprto: vsak dan med 14. in 22. uro.

#MastercardSlovenija

Ne spreglejte