SiolNET. Sportal ZOI Peking
0,17

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Končno! Sprejem olimpijcev, ki je odprt tudi za javnost.

0,17

termometer

Žan Kranjec sprejem | Sprejem za srebrnega Žna Kranjca in preostale člane slovenske olimpijske reprezentance v Kranjski Gori (18.00) je zaradi sproščanja ukrepov tudi uradno odprt za javnost. | Foto: Grega Valančič/Sportida
Sprejem za srebrnega Žna Kranjca in preostale člane slovenske olimpijske reprezentance v Kranjski Gori (18.00) je zaradi sproščanja ukrepov tudi uradno odprt za javnost. Foto: Grega Valančič/Sportida

Zaradi sproščanja ukrepov so na današnjem sprejemu olimpijcev v Kranjski Gori (18.00) dobrodošli tudi navijači, so sporočili iz slovenske olimpijske odprave. 

Potem ko sta bila prejšnja dva sprejema v Kranjski Gori, kjer so se predstavili slovenski smučarski skakalci in skakalke, deskarji in deskarka, smučarski tekači in tekačice, zaprta za javnost, bodo na današnjem sprejemu tudi uradno dobrodošli navijači.

Slovenski javnosti se bo ob 18. uri predstavil še zadnji dobitnik olimpijske medalje za Slovenijo na teh igrah, alpski smučar Žan Kranjec, ki se je iz Pekinga vrnil s srebrno olimpijsko medaljo v veleslalomu.

Poglejte, kako so Žana Kranjca včeraj sprejeli v njegovem domačem kraju: 

Žan Kranjec sprejem Sportal Srebrni Žan Kranjec je doma #video #foto

Na odru v središču slovenske olimpijske vasice se mu bodo pridružili še preostali športniki slovenske olimpijske reprezentance, ki so v domovino pripotovali v zadnjih dneh. 

To je prvi sprejem, ki je tudi uradno odprt za javnost (brez pogoja PCT), medtem ko sta bila prejšnja dva za širšo javnost zaprta in ju je bilo mogoče spremljati zgolj prek sodobnih komunikacijskih kanalov. 

Preberite še:

Kamila Valijeva Sportal Sedem zgodb pekinških olimpijskih iger, ki jih še dolgo ne bomo pozabili Gloria Kotnik podelitev kolajn OI Sportal Zakaj jih ne bomo pozabili? Pravljičnih sedem … Peking 2022, zaključna slovensnost ZOI Sportal V Pekingu ugasnil olimpijski ogenj in zavihrala italijanska zastava

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin