SiolNET. Sportal Rekreacija
0,72

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Telekom Slovenije povezuje z družbenim projektom: #ostanidoma in #vadidoma

Kako ostati fit v času karantene? Takole bo za vas poskrbela skupina vaditeljev vseh mogočih vadb.

0,72

termometer

neo vadi doma

Ker smo zaradi ukrepov proti zajezitvi novega koronavirusa obsojeni na udobje lastnega doma, izleti na prosto pa postajajo bolj luksuz kot nekaj samoumevnega, je še toliko pomembneje, da poskrbimo za svoje telo in duha. Pri Telekomu Slovenije so v ta namen ustvarili platformo #vadidoma, v katero so povezali vaditelje fitnesa, funkcionalne vadbe, pilatesa in joge. Vaditelji so pripravili vadbe za vse starostne skupine, tudi starejše, vadbe pa so vsem brezplačno dostopne prek www.neo.io.

Uporabnikom NEO so vadbe na voljo tudi na televiziji, poiščejo pa jih tako, da preprosto izgovorijo "Vadi doma" ali "Vadba".

Projektu so se priključili vaditelji Martina Razinger, Špela Jakša, Ema Jamnik, Vanja Cipot, Simona Vrhovec, Andrej Milutinovič, Laura Matijašić in Nejc Šimenko, ki so pripravili različne sklope vadb za moč in krepitev, za zdrav um in telo, za nosečnice, za starejše, pa tudi za pare.

Svetovni prvak s kavča Vadbe se bodo sproti nadgrajevale, vaditelji in športniki, ki se želijo projektu priključiti, pa so vabljeni, da se javijo na vadidoma@telekom.si.

"Ker trenutno ni možnosti za skupinske vadbe ne v zaprtih prostorih ne na prostem, mnogi tovrstne vadbe pogrešamo, upamo pa, da k vadbam spodbudimo tudi tiste, ki so do zdaj o njih le razmišljali," se nadejajo pri Telekomu Slovenije.

Naročniki Telekoma Slovenije lahko z NEO Smartboxom vadijo pred svojim televizorjem, in sicer tako, da obiščejo sklop Izbrano ali preprosto rečejo "Vadi doma" ali "Vadba".

Na www.neo.io pa so vadbe z brezplačno registracijo dostopne vsem. 

Spremljajte tudi: Andreja Milutinoviča v rubriki Svetovni prvak s kavča (od ponedeljka do petka ob 13.45 na Planet TV in Siol.net):

Andrej Milutinovič Planet TV Svetovni prvak s kavča: 1. trening #video Planet TV Planet TV Svetovni prvak s kavča: 2. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 3. trening #video

Na Sportalu smo predstavili že več vadbenih pobud, ki vas bodo aktivirale na spletu. Preverite jih s klikom na povezavo:

vadba doma Sportal Ne smilite se sami sebi, ne poležavajte, čas je za akcijo! Mateja Gala Pravilnlajf vadba doma telovadim doma Sportal Priklopite se na vadbo z Matejo in Galo. Čas je za akcijo! #video Primož Kirn Sportal Posebna ponudba: trener, ki vam v času koronakrize brezplačno pripravi trening po vaši meri

Telekom Slovenije v boju proti koronavirusu:

Donacija Telekoma Slovenije Novice Telekom Slovenije bo za boj proti koronavirusu doniral 40 tisoč evrov delo od doma Digisvet Tako bo Telekom Slovenije olajšal šolanje in delo na daljavo v času koronavirusa

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 18
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin