Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Plestenjak

Četrtek,
6. 2. 2020,
15.04

Osveženo pred

4 leta, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,55

Natisni članek

Ante Vukušić Prva liga Telekom Slovenije FCSB NK Olimpija NK Olimpija

Četrtek, 6. 2. 2020, 15.04

4 leta, 2 meseca

Ante Vukušić na seznamu želja FCSB

Ante Vukušić prejel ponudbo, Olimpija bi lahko zaslužila milijon evrov

Rok Plestenjak

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,55
Olimpija Ante Vukušić | Za Anteja Vukušića se zanima romunski velikan FCSB. | Foto Saša Pahič Szabo/Sportida

Za Anteja Vukušića se zanima romunski velikan FCSB.

Foto: Saša Pahič Szabo/Sportida

Bi lahko Olimpija v zimskem prestopnem roku ostala brez najboljšega strelca? Za Anteja Vukušića se je po poročanju romunske Gazete resno ogrel FCSB. Naslednik Steaue, nekdanjega evropskega prvaka iz Bukarešte, se zaveda, da bo treba za nakup 28-letnega Dalmatinca Ljubljančanom plačati vsaj milijon evrov.

Ante Šimundža
Sportal Mura končno odpravila neverjeten urok, enajstica Domžal #video

Prvi strelec Prve lige Telekom Slovenije Ante Vukušić med pripravami na spomladanski del ne skriva želje, da bi kljub neprestanim ponudbam, ki prihajajo na njegov naslov, rad ostal zvest Olimpiji in z njo čez dobre tri mesece proslavljal naslov državnega prvaka, ki ga v karieri ni osvojil še nikoli. Večkrat je tudi poudaril, kako se zaveda, da je njegova usoda odvisna od odločitve in politike klubskega vodstva.

Bo Mandarić prižgal zeleno luč?

Dalmatinec je jeseni dosegel 16 zadetkov, največ izmed vseh v 1. SNL. | Foto: Ana Kovač Dalmatinec je jeseni dosegel 16 zadetkov, največ izmed vseh v 1. SNL. Foto: Ana Kovač Če bi ljubljanski klub na čelu s predsednikom Milanom Mandarićem prižgal zeleno luč za njegovo prodajo, bi moral Vukušić po zelo uspešnem jesenskem delu, v katerem je dosegel kar 16 zadetkov, zapustiti Ljubljano in zamenjati klubsko okolje. To bi se lahko zgodilo, če bi predsednika Olimpije in FCSB našla skupen jezik. 

Slovitemu romunskemu klubu pred nadaljevanjem prvenstva teče voda v grlo, saj so v konici napada ostali le pri enem kandidatu. To je 31-letni Francoz Harlem Gnohere, ki se mu konec sezone izteče pogodba s klubom, trener pa ni zadovoljen niti z njegovo zdajšnjo telesno pripravo. Zato v klubu mrzlično iščejo zimsko okrepitev na položaju napadalca.

Do Bukarešte je segel dober glas o predstavah najboljšega strelca Olimpije, ki se je v dresu ljubljanskega kluba prerodil in odigral eno od najboljših polsezon v karieri.

Safet Hadžić
Sportal Safet Hadžić negativno presenečen #video

Vukušić si je v karieri služil kruh že v osmih državah (Hrvaška, Slovenija, Italija, Belgija, Nemčija, Švica, Rusija, Poljska). Bo seznamu dodal še Romunijo? | Foto: Matic Klanšek Velej/Sportida Vukušić si je v karieri služil kruh že v osmih državah (Hrvaška, Slovenija, Italija, Belgija, Nemčija, Švica, Rusija, Poljska). Bo seznamu dodal še Romunijo? Foto: Matic Klanšek Velej/Sportida

Zdaj bodo vse oči uprte v Gigija Becalija, kontroverznega lastnika FCSB, ki bo moral za nakup Vukušića po poročanju Gazete odšteti vsaj milijon evrov. Če mu bo predsednik Mandarić sploh dal takšno možnost, s tem pa tudi pridobil finančni kolač, ki bi lahko v prihodnjih mesecih olajšal delovanje zmajev.

Sportal Ne boste verjeli, kako hitro tečejo slovenski sodniki #video
Damjan Trifković
Sportal Ne, denar zagotovo ni težava
Dejan Petrović Rapid
Sportal Odmeven posel Aluminija, mladi Slovenec k avstrijskemu velikanu
Ne spreglejte