SiolNET. Sportal Odbojka
0,86

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Maja Pahor končuje športno pot

Kot strela z jasnega: slovenska odbojkarica končala kariero

0,86

termometer

Maja Pahor
Maja Pahor je zaradi zdravstvenih težav končala kariero. Foto: CEV

Slovenska odbojkarica Maja Pahor po nepričakovanem zdravstvenem zapletu končala kariero, so na Facebooku zapisali pri ekipi Nove KBM Branik.

"Po nepričakovanem zdravstvenem zapletu se od športne poti kot igralka žal poslavlja naš sonček Maja Pahor. Hvala za vse," se glasi zapis, ki je udaril kot strela z jasnega. Štiriindvajsetletna Pahorjeva je nazadnje igrala 6. januarja v Grosupljem, na zadnjih dveh tekmah bankirk pa proste igralke ni bilo v kadru.

𝙋𝙤 𝙣𝙚𝙥𝙧𝙞𝙘́𝙖𝙠𝙤𝙫𝙣𝙚𝙢 𝙯𝙙𝙧𝙖𝙫𝙨𝙩𝙫𝙚𝙣𝙚𝙢 𝙯𝙖𝙥𝙡𝙚𝙩𝙪 𝙨𝙚 𝙤𝙙 𝙨́𝙥𝙤𝙧𝙩𝙣𝙚 𝙥𝙤𝙩𝙞 𝙠𝙤𝙩 𝙞𝙜𝙧𝙖𝙡𝙠𝙖 𝙯́𝙖𝙡 𝙥𝙤𝙨𝙡𝙖𝙫𝙡𝙟𝙖 𝙣𝙖𝙨́ "𝙨𝙤𝙣𝙘́𝙚𝙠." 𝙈𝙖𝙟𝙖 𝙋𝙖𝙝𝙤𝙧 @maja16pahor . 𝙈𝙖𝙟𝙖 𝙝𝙫𝙖𝙡𝙖 𝙯𝙖 𝙫𝙨𝙚! ♥️#oneteamonefamily

Objavil/a Odbojkarski klub Nova KBM Branik dne Nedelja, 17. januar 2021

"Ko smo mislili, da smo v tej sezoni doživeli že vse, je prišlo še tole z Majo, ki je dobila rdečo luč pri zdravniškem osebju. O okrepitvah na mestu libera ne razmišljamo. Smo v fazi pomladitve, zato bomo iskali zamenjavo v domačem okolju. Za zdaj bomo krpali vrzel z Loreno Lorber Fijok, ki jo po poškodbi kolena počasi vračamo nazaj v pogon, tukaj pa je tudi mlada Urška Cikač," nam je v telefonskem pogovoru dejal direktor Nove KBM Branik Mitja Koželj.

Zdravstveno stanje Maji Pahor ne dovoljuje nadaljevanja kariere. Zdravstveno stanje Maji Pahor ne dovoljuje nadaljevanja kariere. Foto: CEV

Nekdanja slovenska reprezentantka, ki je z izbrano vrsto do 23 let postala svetovna podprvakinja, leta 2014 pa je bila na EP s kadetinjami druga, je v svoji karieri igrala tudi na Poljskem pri ekipi KS Palac Bydgoszcz. V Sloveniji je branila še barve kamniškega Calcita in novogoriškega Hita.

Preberite še:

Nova KBM Branik Sportal Novogoričanke brez možnosti v Lukni, vodilne premagale še Krim

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin