Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
11. 6. 2024,
13.30

Osveženo pred

1 teden, 1 dan

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,19

Natisni članek

ACH Volley odbojka Alen Šket Jani Kovačič

Torek, 11. 6. 2024, 13.30

1 teden, 1 dan

ACH Volley stavi na izkušnje

Jani Kovačič in Alen Šket ostajata v oranžnem

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,19
ACH Volley : Calcit Volley, finale DP | ACH Volley bo še naprej računal na izkušena Kovačiča in Šketa. | Foto www.alesfevzer.com

ACH Volley bo še naprej računal na izkušena Kovačiča in Šketa.

Foto: www.alesfevzer.com

Iz tabora slovenskih državnih prvakov ACH Volley sporočajo, da v ekipi ostajata slovenski reprezentant Jani Kovačič in najkoristnejši igralec finalne serije pretekle sezone Alen Šket.

Ljubljančani so tako zadržali izkušena igralca, ki bosta še naprej v veliko pomoč mlajšim kolegom v ekipi. Dvaintridesetletni Kovačič, ki velja za enega najboljših igralcev na položaju libera oziroma prostega igralca na svetu, bo še naprej poveljeval sprejemu in obrambi aktualnih državnih prvakov. Ob podaljšanju sodelovanja z ljubljanskim klubom je za klubsko spletno stran dejal: "Izjemno sem vesel, da ostajam v Ljubljani in ACH Volleyju. V lanski sezoni smo kljub izraziti pomladitvi ekipe dokazali, da s trdim delom in pravo energijo lahko še vedno posežemo po najvišjih mestih. Veseli me, da bo ekipa v naslednji sezoni ponovno zmes na eni strani izkušenih ter na drugi strani mladih in zelo obetavnih igralcev."

Alen Šket je bil MVP finala. | Foto: ACH Volley Ljubljana Alen Šket je bil MVP finala. Foto: ACH Volley Ljubljana Tudi izkušeni Šket, ki je v pretekli sezoni dokazal, da še ni rekel zadnje besede v odbojki, je izrazil zadovoljstvo ob podaljšanju sodelovanja s klubom: "Vsekakor sem zadovoljen, da bomo z ACH Volleyjem nadaljevali skupno pot tudi v naslednji sezoni. Ekipa se bo delno spremenila, vendar jedro ostaja, tako pri igralcih kakor v strokovnem štabu. Cilji ekipe v prihodnji sezoni so zastavljeni visoko. V domačih tekmovanjih želimo dominirati, dober vtis in korak naprej pa storiti tudi v elitni ligi prvakov, kjer upam, da nam bo žreb malce bolj naklonjen kot preteklo leto."

Šestintridesetletni Bistričan, ki je bil v finalni seriji državnega prvenstva proti kamniškemu Calcitu gonilna sila ekipe in zasluženo osvojil naziv najkoristnejšega igralca, bo ekipi še naprej pomagal tako na mestu korektorja kot sprejemalca.

Janž Janez Kržič
Sportal Štalekar in Kržič okrepitvi ACH Volleyja
Lorena Lorber Fijok
Sportal Lorena Lorber Fijok iz Grčije v Nemčijo
Ne spreglejte