Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
28. 1. 2020,
9.19

Osveženo pred

4 leta, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,48

Natisni članek

Kobe Bryant smrt LeBron James

Torek, 28. 1. 2020, 9.19

4 leta, 3 mesece

Srce parajoča izpoved LeBrona Jamesa: Zlomljeno srce imam, brat moj #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,48
LeBron James Kobe Bryant | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Košarkarski zvezdnik LeBron James se je prvič po helikopterski nesreči, v kateri so tragično umli Kobe Bryant, njegova hči Gigi in še sedem potnikov, oglasil v javnosti. V čustveni izpovedi je priznal, da tako kot večina športne javnosti težko sprejema kruto realnost, in napovedal, da bo nadaljeval zapuščino, ki jo je v košarkarskem moštvu LA Lakers pustil Bryant.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m Not Ready but here I go. Man I sitting here trying to write something for this post but every time I try I begin crying again just thinking about you, niece Gigi and the friendship/bond/brotherhood we had! I literally just heard your voice Sunday morning before I left Philly to head back to LA. Didn’t think for one bit in a million years that would be the last conversation we’d have. WTF!! I’m heartbroken and devastated my brother!! 😢😢😢😢💔. Man I love you big bro. My heart goes to Vanessa and the kids. I promise you I’ll continue your legacy man! You mean so much to us all here especially #LakerNation💜💛 and it’s my responsibility to put this shit on my back and keep it going!! Please give me the strength from the heavens above and watch over me! I got US here! There’s so much more I want to say but just can’t right now because I can’t get through it! Until we meet again my brother!! #Mamba4Life❤️🙏🏾 #Gigi4Life❤️🙏🏾

A post shared by LeBron James (@kingjames) on

"Nisem pripravljen, ampak vseeno. Tukaj sedim in poskušam nekaj napisati v tvoj spomin, pa me vsakokrat, ko začnem, premaga jok in potem le sedim, razmišljam o tebi, nečakinji Gigi in najini prijateljski, bratski vezi, ki sva jo imela!" je LeBron James začel svoj čustven zapis na družbenih omrežjih.

LeBron James je po sobotni tekmi v Philadelphii obujal spomine na svoj odnos z Bryantom:

Spomnil se je njunega zadnjega telefonskega klica po sobotni tekmi v Philadelphii, ko mu je Bryant čestital, ker ga je nasledil na 3. mesta lestvice najboljših strelcev lige NBA. "Niti za trenutek nisem pomislil, da je bil to zadnji pogovor, ki ga bova imela," je priznal James, ki je za tragično novico izvedel na letalu na poti proti Los Angelesu.

LeBron James | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Ravno po sobotni tekmi se je na dolgo in široko razgovoril o svojem navdušenju nad Bryantom. Spomnil se je, da mu je pokojni velikan košarke pred leti podaril svoje športne copate, ki jih je James nato nosil na tekmi vseh zvezd v Philadelphii. Čeprav so mu bili čevlji premajhni - Bryant je nosil številko 48,5, James pa ima številko večje -,  je vseeno vztrajal v njih in jih ponosno nosil na tekmi.

Luka Dončić
Sportal Dončić na parketu prvič po tragediji: To je bila najtežja tekma v mojem življenju

"Moje srce je zlomljeno, povsem sem obupan, brat moj," je še zapisal na Instagramu in se v težkih trenutkih spomnil na Bryantovo družino - ženo Vanesso in njune tri hčerke. Najmlajša je brez očeta ostala pri sedmih mesecih.

Obljubil je, da bo nadaljeval zapuščino, ki jo je Bryant pustil v košarkarski družini Lakers, in se poslovil z besedami: "Dokler se spet ne srečava, moj brat!! #Mamba4Life #Gigi4Life"

Preberite še:

Luka Dončić
Sportal V senci Bryantove smrti nova mojstrska predstava Dončića, zmagal tudi Dragić
Kobe Bryant
Sportal Namesto mestnega derbija: tišina v spomin na Kobeja Bryanta
Kobe Bryant, Staples Centre
Sportal "Šok, obup, tišina." Tragedija je v L.A. Lakers pljusknila kot cunami.
Kobe Bryant, Ronaldinho
Sportal Za svojim najbolj znanim navijačem žaluje tudi nogometni svet
Kobe Bryant, Jeff Stibel
Novice Imperij Črne mambe: Kobe Bryant se je odlično znašel tudi brez žoge
Kobe Bryant prstan
Sportal 24 dejstev, ki so zaznamovala življenje nepozabnega Kobeja Bryanta

 

Ne spreglejte