Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Ponedeljek,
11. 7. 2016,
21.04

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,78

Natisni članek

Euro 2016 Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Luis Nani nogomet

Ponedeljek, 11. 7. 2016, 21.04

6 let, 7 mesecev

Sportalova petka (18.)

Nova ganljiva poteza Cristiana Ronalda #foto #video

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,78

Zadnja Sportalova petka je v celoti posvečena Cristianu Ronaldo, ki je bil zaradi poškodbe kolena in končnega slavja Portugalske v finalu evropskega prvenstva osrednja oseba. Kaj smo našli?

Nepričakovan obisk


Cristiana Ronalda je, ko je čakal na zdravniško službo, potem ko je vanj trčil Dimitri Payet, dobil nepričakovan obisk. Obiskala ga je ena izmed vešč, ki jih na štadion Stade de France ni manjkalo. Zanimivo, portugalski zvezdnik ni niti trenil, ko je dokaj velika žuželka pristala na njegovih trepalnicah.


 


Učitelj in učenec

Ronaldo je po poškodbi kolena včerajšnji finale skoraj v celoti spremljal s klopi za rezerviste. Ob koncu podaljška se Portugalec ni mogel zadržati ter selektorju pomagal z napotki in skakanjem na območju, kjer se lahko gibajo le selektorji. Ko bi glavni sodnik že moral zapiskati konec tekme, je Ronaldo v slogu svojega nekdanjega trenerja sira Alexa Fergusona kazal na navidezno uro in angleškemu sodniku skušal nakazati, da je že zdavnaj konec tekme. Lahko rečemo, da med slavnim Fergiejem in Ronaldom ni velike razlike.

Po tekmi je sledil tudi objem


Nekdanji trener Manchester Uniteda Ferguson je po finalu čestital nekdanjima varovancema pri rdečih vragih. Veliki Škot je najprej objel Luisa Nanija, nato pa še Cristiana Ronalda. Oba sta bila čestitk enega najboljših trenerjev vseh časov zelo vesela.

Darilo za Nanija

Ronaldo je po finalu svojemu dobremu prijatelju​ Naniju, ki je po njegovi poškodbi prevzel poslanstvo vodje in kapetana na igrišču, podaril srebrni čevelj, ki ga je dobil kot drugi najboljši strelec tega prvenstva. "Hvala za darilo. Si več kot kapetan, si pravi šampion. Portugalska je prvak," se je Ronaldu na Instagramu zahvalil Luis Nani.

Kakšen sprejem!

Portugalci so že doma. Ob pristanku letala z narodnimi junaki, ki so vso Portugalsko naredili nadvse ponosno, sta dva gasilska kamiona, ki se aktivirata ob požarih in nesrečah na letališču, škropila rdečo in zeleno barvo, narodni barvi Portugalske. Skozi obroč, ki sta ga naredila s curki, se je zapeljalo letalo. Lepa in zanimiva gesta delavcev na letališču.

Kdo je trenutno najboljši nogometaš na svetu?

  • Cristiano Ronaldo
    68,07 %
    599 glasov
  • Lionel Messi
    20,45 %
    180 glasov
  • Nicklas Bendtner
    11,48 %
    101 glasov
Oddanih 880 glasov
Ne spreglejte