SiolNET. Posel danes Novice
3,77

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ikea začela zaposlovati v Sloveniji, razpisanih več kot 300 mest

3,77

termometer

Ikea Ljubljana
Foto: STA

Pohištveni trgovec Ikea je z objavo razpisov za več kot 300 delovnih mest za svojo prihodnjo trgovino v Ljubljani začel zaposlovati v Sloveniji. Kdaj bo prva Ikejina trgovina v Sloveniji odprla vrata, še ni znano, neuradno pa naj bi se to zgodilo marca prihodnje leto.

V Ikei vse bodoče sodelavce vabijo, da se na različne položaje na področju prodaje, logistike, odnosov s kupci in podpore kupcem, prehrane, restavracije in drugih oddelkov prijavijo prek zaposlitvenega portala MojeDelo.com ali svetovne spletne strani IKEA.

Še posebej spodbujajo prijave raznolikih kandidatov

Kot poudarjajo v družbi, iščejo sodelavce iz najrazličnejših okolij, hkrati pa izbirajo tiste, ki verjamejo v vrednote podjetja, kot so pripadnost, enostavnost, stroškovna zavest ter skrb za ljudi in planet. Kot so še zapisali, hkrati iščejo sodelavce, ki bodo z močno strastjo do notranjega opremljanja dodali svoj delež k ustvarjanju Ikea kulture. "Še posebej spodbujajo prijave raznolikih kandidatov, ne glede na njihovo starost, spol, spolno usmerjenost ali katerokoli drugo obliko identitete," so dodali.

Ikea Ljubljana Foto: STA Dodatno zdravstveno zavarovanje in zasebno pokojninsko zavarovanje

Kot še navajajo, švedski trgovec sledi smernicam do družine prijaznega podjetja in vsem sodelavcem ponuja različne ugodnosti, vključno z dodatnim zdravstvenim zavarovanjem in zasebnim pokojninskim zavarovanjem.

Vsi razpisi za prosta delovna mesta bodo odprti do konca septembra. Oktobra bodo sledili razgovori in ocenjevanje prijavljenih kandidatov, so še zapisali v izjavi za javnost.

Neuradno naj bi trgovina vrata odprla marca

Kdaj bo prva trgovina Ikea v Sloveniji - stavba sicer že stoji v nakupovalnem središču BTC City v Ljubljani - odprla svoja vrata, ne razkrivajo. Kot pravijo, točnega datuma odprtja še ne vedo, takoj, ko ga bodo imeli, ga bodo delili z javnostjo.

Neuradno naj bi sicer trgovina v Ljubljani svoja vrata odprla marca 2021. Več o dogajanju pa v članku Kaj se dogaja z Ikeo v Ljubljani – bo oktobra odprla svoja vrata ali ne?.

Ikea Ljubljana Posel danes Kaj se dogaja z Ikeo v Ljubljani – bo oktobra odprla svoja vrata ali ne? IKEA Novice Ikea pred ljubljansko trgovino postavila 48 metrov visok stolp #foto

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 35
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin