Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
7. 9. 2020,
11.08

Osveženo pred

3 leta, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,77

1

Natisni članek

zaposlovanje IKEA

Ponedeljek, 7. 9. 2020, 11.08

3 leta, 7 mesecev

Ikea začela zaposlovati v Sloveniji, razpisanih več kot 300 mest

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,77

1

Ikea Ljubljana | Foto STA

Foto: STA

Pohištveni trgovec Ikea je z objavo razpisov za več kot 300 delovnih mest za svojo prihodnjo trgovino v Ljubljani začel zaposlovati v Sloveniji. Kdaj bo prva Ikejina trgovina v Sloveniji odprla vrata, še ni znano, neuradno pa naj bi se to zgodilo marca prihodnje leto.

V Ikei vse bodoče sodelavce vabijo, da se na različne položaje na področju prodaje, logistike, odnosov s kupci in podpore kupcem, prehrane, restavracije in drugih oddelkov prijavijo prek zaposlitvenega portala MojeDelo.com ali svetovne spletne strani IKEA.

Še posebej spodbujajo prijave raznolikih kandidatov

Kot poudarjajo v družbi, iščejo sodelavce iz najrazličnejših okolij, hkrati pa izbirajo tiste, ki verjamejo v vrednote podjetja, kot so pripadnost, enostavnost, stroškovna zavest ter skrb za ljudi in planet. Kot so še zapisali, hkrati iščejo sodelavce, ki bodo z močno strastjo do notranjega opremljanja dodali svoj delež k ustvarjanju Ikea kulture. "Še posebej spodbujajo prijave raznolikih kandidatov, ne glede na njihovo starost, spol, spolno usmerjenost ali katerokoli drugo obliko identitete," so dodali.

Ikea Ljubljana | Foto: STA , Foto: STA , Dodatno zdravstveno zavarovanje in zasebno pokojninsko zavarovanje

Kot še navajajo, švedski trgovec sledi smernicam do družine prijaznega podjetja in vsem sodelavcem ponuja različne ugodnosti, vključno z dodatnim zdravstvenim zavarovanjem in zasebnim pokojninskim zavarovanjem.

Vsi razpisi za prosta delovna mesta bodo odprti do konca septembra. Oktobra bodo sledili razgovori in ocenjevanje prijavljenih kandidatov, so še zapisali v izjavi za javnost.

Neuradno naj bi trgovina vrata odprla marca

Kdaj bo prva trgovina Ikea v Sloveniji - stavba sicer že stoji v nakupovalnem središču BTC City v Ljubljani - odprla svoja vrata, ne razkrivajo. Kot pravijo, točnega datuma odprtja še ne vedo, takoj, ko ga bodo imeli, ga bodo delili z javnostjo.

Neuradno naj bi sicer trgovina v Ljubljani svoja vrata odprla marca 2021. Več o dogajanju pa v članku Kaj se dogaja z Ikeo v Ljubljani – bo oktobra odprla svoja vrata ali ne?.

Ikea Ljubljana
Novice Kaj se dogaja z Ikeo v Ljubljani – bo oktobra odprla svoja vrata ali ne?
IKEA
Novice Ikea pred ljubljansko trgovino postavila 48 metrov visok stolp #foto
Ne spreglejte