SiolNET. Planet TV Zapleši v ljubezen
7,14

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Zapleši v ljubezen

Že na prvem zmenku ga je povabila na golo kopanje #video

7,14

termometer

Zapleši v ljubezen

V oddaji Zapleši v ljubezen gre za malce drugačne zmenke, kjer se dva, ki se ne poznata, prvič srečata na plesnem parketu in zaplešeta koreografijo, ki sta se jo vsak posebej prej naučila pri vrhunskih plesnih trenerjih in voditeljih oddaje Jagodi in Juriju Batagelju. Med plesom se hitro vidi, ali med kandidatoma preskakujejo iskrice. Vsi kandidati v prvi oddaji so bili navdušeni nad soplesalci in so brez pomislekov privolili v drugi zmenek. Novi del oddaje je na sporedu že nocoj ob 21. uri.

Zapleši v ljubezen Planet TV Jurij in Jagoda Batagelj: Pri plesu se ne da lagati #intervju

V prvi oddaji smo najprej spoznali 29-letno Nino iz Ljubljane in 34-letnega Borisa iz Kranja. Ples, ki sta ga zanju izbrala plesna trenerja Jurij in Jagoda Batagelj, je bila kizomba. Po nekaj treningih, ki sta jih plesalca opravila vsak posebej, je napočil dan, da zaplešeta skupaj in tako sploh prvič srečata.

Zapleši v ljubezen Planet TV V novi oddaji s plesnimi zmenki tudi ta simpatična mamica #foto

Čeprav se jima je med plesom pripetila kakšna manjša napaka, sta po mnenju trenerjev Jurija in Jagode Batagelj lepo odplesala svoj ples. Še pomembneje je, da sta oba privolila v še en zmenek. Tam je Nina po kratkem pogovoru o plesu svojega soplesalca nič kaj sramežljivo povabila na golo kopanje. Ta je povabilo z veseljem sprejel. Več v videu.

Planet TV Planet TV Ta lepotica bo iskala ljubezen v novi zmenkarski oddaji #foto

Tudi med 21-letno Kajo iz Ljubljane in 22- letnim Matevžem iz Medvod se je med prvim skupnim plesom zaiskrilo dovolj, da sta oba privolila v še en zmenek. Sta pa bila malce bolj zadržana od prvega para, saj sta se namesto golega kopanja v morju raje dogovorila za bolj oblečeno skupno športno udejstvovanje. Več v videu.

Ali je iz plesa, preskakovanja iskric in zmenkov nastalo kaj več, bomo preverili kmalu in vas o tem obvestili. Nova oddaja Zapleši v ljubezen pa je na sporedu že nocoj ob 21. uri.

Zapleši v ljubezen

Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Zapleši v ljubezen Planet TV Prijavite se na plesni zmenek! Planet TV Planet TV V drugo oddajo Pri Črnem Petru prihajajo Bepop #foto Planet TV Planet TV Argentinec v Sloveniji: Že prvi dan v Sloveniji je bila "veselica"

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 9
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin