SiolNET. Planet TV Pri Črnem Petru
8,21

termometer

 • Messenger
 • Messenger
Pri Črnem Petru

Argentinec v Sloveniji: Že prvi dan v Sloveniji je bila "veselica"

8,21

termometer

Planet TV
Foto: Bojan Puhek

V novi zabavni oddaji Pri Črnem Petru vas poleg jezične Jasne Kuljaj s svojo neusahljivo energijo zabava tudi Argentinec Angelo, ki nam je zaupal anekdoto o svojem prvem dnevu v Sloveniji in kako so ga že prvi dan zaustavili slovenski policisti.

"Prvi dan, ko smo prišli v Slovenijo, so nas zaustavili policisti. Rekli so mi, da bom moral plačati kazen, ker je bil otrok v ženinem naročju. Sedeža nam namreč ni uspelo kupiti prvi dan. Jaz pa sem policistu, tako kot je v navadi pri nas v Argentini, potisnil v roko 50 evrov. Takrat se je pa začela 'veselica'," je zgodbo začel Angelo. 

"Moral sem iz avta, počutil sem se kot hud prestopnik. Šele ko je prišel ženin oče, je policistom pojasnil, da smo novi v Sloveniji in da nismo hoteli nič slabega, še najmanj podkupovati može v modrem. Na koncu sem jo odnesel le z dvajsetimi evri kazni," je nenavaden zaplet izpred osmih let pojasnil Angelo, ki ga lahko vsako soboto spremljate v oddaji Pri Črnem Petru na Planetu.

Planet TV

Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Zapleši v ljubezen Planet TV Jurij in Jagoda Batagelj: Pri plesu se ne da lagati #intervju Pri Črnem Petru Planet TV Jasna Kuljaj bo zabavala v oddaji Pri Črnem Petru Planet TV Planet TV Jasna Kuljaj: Že v prvi oddaji vas čaka glasbena poslastica #intervju Planet TV Planet TV Poročila se je s svojim idolom #video

Komentarji

6

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • traverza / 16.10.2019. ob 10:20 +9 - 4

  Vsakaj čast policistu, vendar bi mu moral zaračunati najmanj 200 € kazni.

  +9 - 4
 • borut08 / 17.10.2019. ob 13:17 0 0

  V Sloveniji so tako posteni policisti,da niti pranje Iranskega denarja nocejo preiskovati niti Jankovica,Jansata,Kanglerja in druge lopove,ce pa ze pa tko da niso krivi oz.spisujejo ovadbe 5 let,pridobivajo nezakonito dokaze z namenom,da primer pade,drugo opravi se tozilstvo in sodstvo,ki je povsem politicno in skladno z mafijsko drzavo.

  0 0
 • txl91103 / 16.10.2019. ob 14:10 0 0

  Ostanite doma mama iz New Yorka je delila svojo skrivnost o tem, kako je zmogla zasedeti 1500 USD na teden od spletnega dela Le tri tedne po tem, ko je izgubila staro delovno mesto ... Preberite več........bit.ly/31iAgTk

  0 0
delitve: 10
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin