SiolNET. Planet TV Telenovele
0,09

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Telenovele

To je razlog, da se je družini igralca ob rojstvu sina odvalil kamen od srca

0,09

termometer

Momčilo Otašević, ki ga lahko na Planetu od ponedeljka do petka ob 16. uri spremljate v hrvaški telenoveli Samo ljubezen, kjer igra Ranka, je razkril, zakaj se je njegovemu očetu odvalil kamen od srca, ko se mu je končno rodil sin.

Momčilo Otašević v priljubljeni telenoveli Samo ljubezen (Čista ljubav) igra Ranka, lokalnega podjetnika, čigar roke so umazane s sumljivimi posli, zaročenko Sonjo pa vara. Črnogorski igralec je v zasebnem življenju srečno poročen s hrvaško igralko Jeleno Perčin, ki je pred kratkim praznovala svoj 41. rojstni dan. Igralka ima iz svojega prejšnjega zakona s Kristijanom Babićem hčerko Loto, z Momčilom pa ima hčerko Mašo in sina Jakšo.

Neslihan Atagul Planet TV Na tak neobičajen zmenek se je odpravila zvezdnica turške telenovele #foto

Momčilo je v enem izmed intervjujev priznal, da je izredno srečen zaradi rojstva sina, ker bo ta lahko nadaljeval širjenje priimka in njihove rodbine. "Vem, da je bil moj oče izredno srečen, ker se mi je rodil sin. Odvalil se mu je kamen od srca, ampak po mojem mnenju samo navidezno. Vseeno sta namreč izredno zaposlena tudi z ukvarjanjem s hčerko Mašo. Želela pa sta si seveda nekoga, ki bo lahko širil rodbinski priimek v prihodnosti," je razkril Momčilo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cairo West (@cairowest)

Klemen Bučan Planet TV Voditelj oddaje Leta štejejo: Zabavno bo #video

Igralec je nato razkril še, kakšna je razlika med tem, ali imaš hčerko ali sina: "Izredno pomembno je vzpostaviti neki ritem, v katerem bodo stvari delovale. Če se ta ritem podre, nastopi kaos. Hčerka Maša je imela že pri treh mesecih izredno voljo, željo in trmo. Hitro je znala imeti očitajoč pogled, medtem ko je majhen Jakša prava legenda. Kamor ga postaviš, je priden. Če mu kaj ne ustreza, malo zajoče, toliko da veš, da obstaja."

Poroka na prvi pogled Planet TV Spoznajte strokovnjake slovenske različice šova Poroka na prvi pogled #video

Tudi čas epidemije koronavirusa je družina Otašević sprejela več kot dobrodošlo, saj imajo na ta način veliko skupnega časa. Momčilo je sicer veliko na poti in njegova žena Jelena je ob tem poudarila, da njihova ločenost ni nikoli dobrodošla, jo pa poskušajo vsakič prebroditi z dobro organizacijo. Jelena je za Momčila dejala: "To je oče z ogromno energije, ki mu nič ne predstavlja ovire."

Momčila Otaševića lahko na Planetu od ponedeljka do petka ob 16. uri spremljate v hrvaški telenoveli Samo ljubezen (Čista ljubav). Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.

Nives Celzijus Planet TV To zvezdnica hrvaške telenovele meni o zapeljivih in razgaljenih prizorih Anja Ramšak Planet TV Anja Ramšak iskreno: Prišlo je do dejanskega kolapsa #video Challe Salle Planet TV Challe Salle načrtuje zaroko, poroko in večanje družine #video Urša Bogataj Planet TV Urša Bogataj pojasnila, zakaj so bile to njene zadnje olimpijske igre #video
Spremljajte nas tudi na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin