SiolNET. Planet TV Telenovele
0,08

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Zapeljivec

Priljubljena igralka prvič komentirala romantično zvezo s soigralcem

0,08

termometer

Trenutno ena najbolj priljubljenih turških igralk, ki jo lahko na Planetu od ponedeljka do petka spremljate v seriji Zapeljivec, Afra Saracoglu, je prvič po tem, ko so jo paparaci ujeli v vročem objemu s soigralcem Mertom Ramazanom Demirjem, komentirala njuno romantično zvezo.

Zapeljivec Planet TV Zvezdnika priljubljene serije zasačena v vročem objemu #video

Ko je bila priljubljena turška 25-letna igralka Afro Saraçoğlu na letališču, od koder se je odpravljala v Italijo, da bi preživela čas s svojo družino, so jo tam opazili novinarji, ki jih je predvsem zanimala njena nova romanca s soigralcem iz serije Zapeljivec Mertom Ramazanom Demirjem. Pred kratkim sta igralca namreč skupaj počitnikovala v priljubljenem turškem morskem letovišču Göcek, kjer so ju paparaci opazili v vročem objemu, med katerim ni manjkalo strastnih poljubov. 

Toda Afra Saraçoğlu se je novinarskim vprašanjem na letališču spretno izognila. "Veste, da ne maram govoriti o svojem zasebnem življenju!" je odgovorila in ni želela potrditi razmerja s soigralcem.

Jutro na Planetu Planet TV Exatlonovca skupaj posnela duet #video

Afra Saraçoğlu:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Afra (@afrasaracoglu)

Afro Saraçoğlu in Merta Ramazana Demirja lahko na Planetu spremljate v turški seriji Zapeljivec, v kateri navdušujeta z medsebojno kemijo. Čeprav sta dalj časa zatrjevala, da sta zgolj dobra prijatelja, je zdaj jasno, da je k temu pripomogel tudi njun odnos za kamero.

Turška serija Zapeljivec je na sporedu od ponedeljka do petka ob 17. uri na Planetu. Od ponedeljka do petka ob 20. uri pa lahko na Planetu spremljate drugo sezono kuharskega šova z Gordonom Ramsayjem Kuharski mojster: Naslednja stopnja.

Zapeljivec Planet TV Na Planetu nova, vroča turška serija Zapeljivec Yali Capkini Planet TV Igralka tega svojemu bivšemu ni mogla odpustiti Yali Capkini Planet TV Na snemanju te serije je zvezdnik doživel živčni zlom Yali Capkini Planet TV To je razlog, da med njima lahko vlada taka strast Zapeljivec Planet TV Igralka o uspehu serije: Mislim, da se energija med igralci vidi na ekranu  
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin