Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
6. 6. 2023,
8.00

Osveženo pred

10 mesecev, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,19

Natisni članek

turška serija Zapeljivec Yali Capkini

Torek, 6. 6. 2023, 8.00

10 mesecev, 3 tedne

Igralka tega svojemu bivšemu ni mogla odpustiti

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,19

Danes ob 17. uri ne zamudite premiere nove turške uspešnice Zapeljivec. V glavni vlogi vroče nadaljevanke igra Afra Saracoglu, ki se je po burnem razhodu s partnerjem znašla na naslovnicah turških medijev. Kaj se je zgodilo, pa razkrivamo v nadaljevanju.

Turška serija Zapeljivec (Yali Capkini) govori o Feritu Korhanu (Mert Ramazan Demir), mladeniču iz premožne družine, ki slovi po svojem razvratnem življenju. Njegov ugledni ded Halis Aga, ki je zgradil družinski imperij, je naveličan vnukovega lahkomiselnega obnašanja, zato sklene, da mu bo poiskal spodobno nevesto. Primerna kandidatka je Seyran, mladenka iz njegovega rodnega mesta Gaziantepa, toda njegove načrte ovirajo nasprotujoča si značaja ženina in neveste ter družinske skrivnosti.

Zapeljivec
Planet TV Na Planetu nova, vroča turška serija Zapeljivec

V novi turški seriji Zapeljivec (Yali Capkini) v glavni vlogi Seyran blesti Afra Saracoglu, ki pa na naslovnice turških medijev v zadnjem obdobju ni prišla zgolj na račun svojega igralskega talenta. Konec lanskega leta je namreč njihovo pozornost požela z razhodom, saj sta z nekdanjim partnerjem Mertom Yazicioglum končala štiriletno razmerje, in sicer zaradi ljubosumja.

Njen nekdanji partner namreč ni prenašal kemije, ki jo je na zaslonih vzpostavila Afra s svojim soigralcem v seriji Zapeljivec (Yali Capkini) – Mertom Ramazanom Demirjem. Ne glede na vse pa sta se sprva razšla kot prijatelja.

Riba, raca, rak
Planet TV Ti znani bodo kuhali v novem tednu oddaje Riba, raca, rak

Slabega pol leta kasneje pa je Afrin nekdanji partner Mert Yazicioglu našel novo priložnost za ljubezen z igralko Dilan Cicek Deniz. Yazicioglu je nato tudi prenehal slediti Afri, česar pa igralka ni mogla preboleti, saj je tudi ona potem izbrisala svojega nekdanjega iz osebnega in virtualnega življenja, kot poroča Stageturk.

Serijo z naslovom Zapeljivec lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do petka ob 17. uri. Vsak večer pa nato ob 20. uri ne zamudite še zabavne kuharske oddaje Riba, raca, rak!

Riba, raca, rak
Planet TV S tem je Salome osupnila svoje goste #recept
Riba, raca, rak
Planet TV Za to pojedino je prejela najvišjo oceno #recept
Riba, raca, rak
Planet TV Bali so se, da jim bo postregel konja #recept
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte