Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
7. 6. 2023,
10.21

Osveženo pred

10 mesecev, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,33

Natisni članek

turška serija Zapeljivec Yali Capkini

Sreda, 7. 6. 2023, 10.21

10 mesecev, 3 tedne

Na snemanju te serije je zvezdnik doživel živčni zlom

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,33

Od ponedeljka do petka ob 17. uri lahko na Planetu spremljate povsem svežo turško uspešnico Zapeljivec. V glavni vlogi nastopa igralec Mert Ramazan Demir, ki je po poročanju turških medijev na snemanju te serije doživel živčni zlom.

Turška serija Zapeljivec (Yali Capkin) govori o Feritu Korhanu (Mert Ramazan Demir), mladeniču iz premožne družine, ki slovi po svojem razvratnem življenju. Njegov ugledni ded Halis Aga, ki je zgradil družinski imperij, je naveličan vnukovega lahkomiselnega obnašanja, zato sklene, da mu bo poiskal spodobno nevesto. Primerna kandidatka je Seyran, mladenka iz njegovega rodnega mesta Gaziantepa, toda njegove načrte ovirajo nasprotujoča si značaja ženina in neveste ter družinske skrivnosti.

Zapeljivec
Planet TV Na Planetu nova, vroča turška serija Zapeljivec

V glavni vlogi serije nastopa igralec Mert Ramazan, ki je z nastopom v tej seriji v zadnjem letu postal igralec, o katerem se je v Turčiji največ govorilo. Hiter vzpon med zvezde pa je igralec zelo intenzivno občutil tudi pri spremembah, ki so kot strela z jasnega prišle v njegovo življenje.

Mert Ramazan Demir | Foto: promocijsko gradivo Mert Ramazan Demir Foto: promocijsko gradivo

"Trdo sem delal. En mesec in pol sploh nisem imel prostega dneva. Vmes se je pojavilo še obdobje, ko sem snemal tako serijo Zapeljivec (Yali Capkin) kot serijo Sahmaran. Nekaj prostega časa sem imel samo na letalu, ko sem gledal skozi okno v oblake. Kmalu sem izgubil voljo, moj zagon pa se je znašel na ničli," je pojasnil Mert, razkril pa tudi:

"Ujezil sem se zaradi nečesa povsem nepomembnega. Enkrat nisem spal 25 ur, nato pa sem se moral vživeti v Ferita. Moral sem se smejati, ampak z glavo sploh nisem bil tam. Režiser je nato dal pripombo, jaz pa sem povsem izgubil živce. Stekel sem stran, se začel histerično jokati in se poskušal umiriti."

Yali Capkini
Planet TV Igralka tega svojemu bivšemu ni mogla odpustiti

Posledice trdega dela so bile za igralca povsem nepričakovane, položaj, v katerem se je znašel, pa zelo nenavaden. Takrat komaj 24-letni igralec je priznal: "Sam sebe v tistem trenutku sploh nisem poznal. Še danes sem presenečen nad svojim odzivom."

Serijo z naslovom Zapeljivec (Yali Capkini) si boste prvič lahko na Planetu ogledali že nocoj ob 17. uri, na sporedu pa bo od ponedeljka do petka ob istem terminu. Zvečer ob 20. uri ne zamudite še zabavne kuharske oddaje Riba, raca, rak!

Riba, raca, rak
Planet TV Ti znani bodo kuhali v novem tednu oddaje Riba, raca, rak
Riba, raca, rak
Planet TV Kaj takšnega se v tej kuharski oddaji še ni zgodilo #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte