Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
9. 10. 2017,
11.39

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,88

Natisni članek

Katja Simić Jan Kovačič Nataša Gorenc Špela Grošelj The Biggest Loser Slovenija Planet TV

Ponedeljek, 9. 10. 2017, 11.39

6 let, 6 mesecev

The Biggest Loser Slovenija prvič že nocoj ob 21.10!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,88
The Biggest Loser Slovenija

Tekmovalni šov The Biggest Loser Slovenija nocoj prvič na Planet TV! V prvih delih edinega šova, v katerem tisti, ki največ izgubi, tudi največ pridobi, bomo bolje spoznali 17 kandidatov, ki si želijo shujšati in spremeniti svoje življenje. Med tekmovalci najtežji tehta kar 200 kilogramov, najlažji pa 100. Najstarejša sodelujoča šteje 65 pomladi, najmlajši pa sta stari 26 let. Bolje bomo spoznali tudi tekmovalko, ki je v mladosti prebolela anoreksijo, in tekmovalca, ki je bil nekoč sposoben pojesti tudi po kilogram pršuta na dan.

Največja preizkušnja jeseni in edini šov, v katerem tisti, ki največ izgubi, tudi največ pridobi, se na Planet TV začenja že nocoj, torej v ponedeljek, 9. oktobra, ob 21.10. V prvih oddajah bomo spoznali sedemnajst tekmovalcev in življenjske zgodbe, ki so jih pripeljale do sodelovanja v šovu The Biggest Loser Slovenija. Med tekmovalci najtežji tehta kar 200 kilogramov, najlažji pa 100. Najstarejša tekmovalka je stara 65 let, najmlajši pa 26. Spoznali bomo tudi tekmovalko, ki je v mladosti prebolela anoreksijo, in tekmovalca, ki je nekoč pojedel tudi po kilogram pršuta na dan.

V šovu bodo pod strokovnim nadzorom in ob pomoči trenerjev Nataše Gorenc in Jana Kovačiča ter dietetičarke Katje Simić, specialistov medicine športa ZVD in voditeljice Špele Grošelj skušali premagati svoje kilograme. Največja izguba bo enemu od tekmovalcev prinesla tudi najvišjo zmago, saj bo domov odnesel (ali odnesla) tisoč evrov za vsak izgubljeni kilogram oziroma skupno največ 50.000 evrov.

Prvi deli The Biggest Loser Slovenija bodo na sporedu od ponedeljka do petka ob 21.10 in v soboto ob 20.00.

Šov The Biggest Loser Slovenija bo spremljala tudi komentatorska oddaja Od težaka do junaka, ki bo prvič na sporedu v sredo, 11. oktobra, ob 22.10. Voditeljici Jasni Kuljaj se bodo pri komentiranju dogajanja v šovu pridružili Andrej Milutinovič, Rok Tomažin - The Preacher, Jerica Zupan, Ana Maria Mitić, Urška Vučak in drugi.

 

Spremljajte The Biggest Loser Slovenija tudi na Facebooku in Instagramu, pridružite se debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.
Ne spreglejte