SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
0,68

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Jasna Kuljaj bo kritična tudi do Špele Grošelj

0,68

termometer

Jasna Kuljaj
Foto: Planet TV

Jasna Kuljaj, ki bo jeseni na Planet TV vodila komentatorsko oddajo Od težaka do junaka, napoveduje, da bo povsem brez dlake na jeziku.

Voditeljica Jasna Kuljaj vsak nov voditeljski izziv sprejme odprtih rok in tudi tokrat ni nič drugače. "Veselim se nove voditeljske vloge, v kateri bom krmarila med različnimi pogledi naših komentatorjev. Seveda bom imela kot ponavadi tudi sama pravico do mnenja in verjetno se bodo v studiu kresale iskre, saj vemo, da se pogledi na zdravo življenje močno razlikujejo. Verjamem, da ena sama resnica ne obstaja," je bila iskrena Jasna.

Bo Jasna prijazna do tekmovalcev oddaje The Biggest Loser Slovenija ali bo tudi sama včasih povedala kakšno pikro na njihov račun? "Moji nadrejeni kot običajno od mene ne pričakujejo le usmerjanja pogovora, ampak tudi izražanje lastnih stališč. Vse vsebine, ki jih lahko vidimo na televizijskem ekranu, kritično presojam, tako da bom zagotovo imela veliko povedati tudi o šovu The Biggest Loser, o tekmovalcih, morda tudi o voditeljici Špeli (smeh, op. a.)."

Oddaja od Težaka do junaka bo na sporedu to jesen na Planet TV.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin