SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
2,75

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Od težaka do junaka

2,75

termometer

Od težaka do junaka

Šov The Biggest Loser Slovenija bo spremljala tudi posebna komentatorska oddaja Od težaka do junaka, ki jo bo vodila Jasna Kuljaj, za komenentatorskim pultom pa se ji bodo pridružili tudi Andrej Milutinović, Rok "The Preacher" Tomažin, Jerica Zupan in Tanja Kocman.

Največja preizkušnja jeseni in edini šov, v katerem izgubljanje pomeni zmago, na Planet TV prihaja že v ponedeljek, 9. oktobra, ob 21.10. V prvih oddajah bomo spoznali sedemnajst tekmovalcev in življenjske zgodbe, ki so jih pripeljale do sodelovanja v šovu The Biggest Loser Slovenija.

V šovu bodo pod strokovnim nadzorom in ob pomoči trenerjev Nataše Gorenc in Jana Kovačiča ter dietetičarke Katje Simić, specialistov medicine športa ZVD in voditeljice Špele Grošelj skušali premagati svoje kilograme. Največja izguba bo enemu od tekmovalcev prinesla tudi najvišjo zmago, saj bo domov odnesel (ali odnesla) tisoč evrov za vsak izgubljeni kilogram oziroma skupno največ 50.000 evrov.

Že v sredo, 11. oktobra, pa bo na sporedu tudi posebna komentatorska oddaja Od težaka do junaka, v kateri bo Jasna Kuljaj z gosti komentirala dogajanje v The Biggest Loser Slovenija. Jasni Kuljaj bosta družbo delala "mišičnjaka" Andrej Milutinovič in Rok "The Preacher" Tomažin. Oba sta izkušena trenerja, Andrej pa ima za seboj tudi zgodbo o izgubi odvečne teže. Med komentatorji, ki bodo prav tako sodelovali v oddaji, sta še Jerica Zupan in Tanja Kocman, več pa bo tudi gostujočih komentatorjev, med njimi Ana Maria Mitić

V šovu The Biggest Loser Slovenija bomo od 9. oktobra na Planet TV spremljali 17 tekmovalcev, ki si  želijo izgubiti odvečne kilograme in spremeniti svoje življenje.

 

Spremljajte naše zgodbe tudi na Facebook strani, Instagramu in se pridružite debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 167
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin