SiolNET. Planet TV Srečno samski
3,12

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Srečno samski

Maša, a sva midve zdaj lezbijki? Ne, pač imeli sva se fajn #video

3,12

termometer

V zadnjem delu serije Srečno samski, ki bo na sporedu nocoj ob 21. uri na Planetu, se bo zgodil preobrat. Maja, ki je ljubila le moža Petra, a jo je ta prevaral z njeno sestro, je na koncu v iskanju same sebe doživela celo lezbično izkušnjo.

Srečno samski Planet TV Opita samska Vida: Jaz rabim ... jajca! #video

"A se je zbudil? Po moje se je ponoči kar večkrat zbudil (smeh). Mogle bi ga v bistvu zraven povabit." Tako se je glasil jutranji pogovor med Mašo in Majo po pestri noči. Nehote pa je vse to slišal in bil v neposredni bližini Srečko, saj je potreboval prenočišče, Maja ga je namreč prijazno sprejela v svoj dom. Poglejte si delček zadnjega dela, kako se bo razpletla zgodba, pa ne zamudite nocoj.

Jana bo Petru pokazala, da je on glavni. Odpustiti mora mladega arhitekta, a Petru je to najtežja naloga v življenju. On pač ni tak tip človeka. Bernarda pokliče hčerka iz Berlina, kjer živi pri mami. Ima zelo čudne predstave o odnosih s fanti, Bernarda postavi pred dejstvo, ali ni on isti. Bernard Vido začne gledati z drugačnimi očmi.

Nenadoma začne resno razmišljati o otroku, a kaj ko se je Vida ravno ohladila in se odločila, da ga ne bo imela. Fanči ima velike probleme s starejšim sinom, lahko da je v smrtni nevarnosti.  Na pomoč ji priskoči Denis, ki vse bolj igra vlogo očeta njenemu sinu.

Srečno samski Planet TV Igralec Luka Cimprič: Starši in prijatelji ne morejo odločati o tvojem razmerju #video

Srečko poskuša Sonjo rešiti pred Gigijem, pošteno ga nalomi, a Sonja ga odslovi. Res nič ne "šteka". A kmalu se izkaže, da je imel Srečko prav. Ali bo še lahko dosegla njegovo srce potem, ko ga je odgnala? Maja in Peter se dobita pri notarju, da bi uredila še zadnje stvari glede ločitve.

Srečno samski Planet TV "S tabo mi ni nikoli prišlo"

Maja je neverjetno sproščena in Petru prizna, da je doživela orgazem, in to z žensko. Peter je šokiran, a hkrati se z Majo ponovno lahko normalno pogovarja. Vrtinec sproščenosti ju potegne v zabavno druženje, ki ga nista niti sama pričakovala … 

Razplet prve sezone slovenske serije Srečno samski ujamete NOCOJ ob 21. uri na Planetu. Ne zamudite!
Srečno samski Planet TV Matej Puc: Igro delno dojemam kot otroško igro #foto Srečno samski Planet TV Slovenski igralec o svojem najbolj nenavadnem soigralcu #video Srečno samski Planet TV Če bi srečali nekdanjega partnerja, bi najraje zakričali ali se pogovorili? #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.   
delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin