SiolNET. Planet TV Srečno samski
0,35

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Srečno samski

Če bi srečali nekdanjega partnerja, bi najraje zakričali ali se pogovorili? #video

0,35

termometer

Serija Srečno samski, ki jo lahko spremljate vsak ponedeljek ob 21. uri na Planetu, je serija, s katero se lahko vsak poistoveti. Nesoglasja v razmerju, družinski odnosi, želja po družini, s tem se večina sooča v vsakdanjem življenju. Zato nocoj ne zamudite novega dela serije.

Srečno samski Planet TV Slovenski igralec o svojem najbolj nenavadnem soigralcu #video

Srečanje z nekdanjim partnerjem lahko hitro postane neprijetno. Zadrega, živčni smeh in neprimerne besede so le del situacije. Kaj sledi po tem? V seriji Srečno samski glavna igralka Maja svojega nekdanjega moža sreča na hodniku s svojo sestro. Neiskrena prijaznost pa preraste v kričanje pri psihoterapevtu Bernardu.

Nocoj ne zamudite desetega dela serije. Maja prek Bernardove solo terapije spoznava, da se je vedno trudila za druge in da je pozabila nase. Je le prazna lupina brez vsebine, ki sploh ne ve, kdo je. Srečko spozna mamino prevaro in se končno odloči, da gre od nje k Sonji, a ta je med tem pripeljala k sebi novega žrebca, velikega frajerja glasbene scene Gigija. Srečko ji nikakor ne more dopovedati, da jo zgolj izkorišča. Vida obupana razmišlja o umetni oploditvi, a žal v Sloveniji teh možnosti ni.

Primož Vrhovec v vlogi Bernarda Primož Vrhovec v vlogi Bernarda Foto: zajem zaslona

V navalu hormonov celo pomisli, da bi za oploditev izkoristila Denisa. Peter in Jana sta vse bolj povezana, vse bolj jasno je, da sta par. Srečata Majo, ki se trudi ostati hladna in razumevajoča. A v njej je vseeno polno močnih čustev, ki jo poženejo do Bernarda, s katerim se vse bolj zbližujeta pod zastavo psihoterapije.

Serija Srečno samski je na sporedu ob ponedeljkih ob 21. uri, ob nedeljah pa si lahko pogledate ponovitev.
Srečno samski Planet TV Igralec Luka Cimprič: Starši in prijatelji ne morejo odločati o tvojem razmerju #video Srečno samski Planet TV Iz Vojne zvezd v serijo Srečno samski #video Srečno samski Planet TV Matej Puc: Igro delno dojemam kot otroško igro #foto  
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 4
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin