Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
12. 10. 2020,
11.09

Osveženo pred

3 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,29

Natisni članek

Star Wars Andrei Lenart Srečno samski Planet TV

Ponedeljek, 12. 10. 2020, 11.09

3 leta, 6 mesecev

Srečno samski

Iz Vojne zvezd v serijo Srečno samski #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,29

V 8. delu serije Srečno samski bomo spoznali, kaj se zgodi moškim, ki padejo v krizo samopodobe. In tudi, kako je, če se v zvezo vmeša mama, ki ji sinova izbranka ni všeč. Tu nastopi Srečko, ki ni več prepričan, ali želi še živeti pri mami, saj mu je Sonja všeč. Zato jo obišče, v njenem stanovanju pa je napol gol moški.

Srečno samski
Planet TV Živa Selan: Slab seks je 90 odstotkov odnosa, dober seks pa 10 odstotkov

Nocoj bo v seriji Srečno samski gostoval mlad slovenski igralec Andrei Lenart, ki je ljubiteljem kinematografov znan predvsem po vlogi v franšizi Vojna zvezd. Kako je iz ameriških sanj priti na slovenska realna tla, nam je zaupal v intervjuju. 

Iz Hollywooda v Slovenijo

"Svojo igralsko kariero sem začel v tujini, šele nato pa so sledili projekti tudi na slovenskih tleh. Rad delam na domačih projektih in v domačem jeziku. Če bom lahko še naprej kombiniral slovenske in tuje projekte, mi bo to v veliko veselje." V seriji Srečno samski se bo skoraj gol znašel v Sonjinem stanovanju. Sonja je namreč fotografinja. Ravno takrat pa Sonjo obišče njen Srečko.

Andrei Lenart v Srečno samskih | Foto: Andrei Lenart v Srečno samskih

Golota prispeva h komičnosti situacije

"Dokler ne gre za popolno goloto, s tem nimam težav. Čeprav morda v seriji deluje, kot da sem popolnoma gol, sem na snemanju ves čas nosil spodnjice. Zdi se mi, da to, da je moj lik v sceni gol, zelo prispeva h komičnosti situacije, zato sem idejo z veseljem sprejel."

Ko ga Srečko zaloti v Sonjinem stanovanju, je seveda povsem zmeden, Sonja pa ostane profesionalna, saj je to del njenega dela. Da bi vsi skupaj rešili to nerodno situacijo, Srečka povabijo, naj se jim pridruži pri fotografiranju, a Srečko le iskreno in nedolžno odvrne: Moram iti, da ne bo mami skrbelo."

Srečko in Sonja v Srečno samskih | Foto: Srečko in Sonja v Srečno samskih

Slovenščina sredi Londona

Četudi mlad, ima Andrei Lenart že bogate izkušnje s filmskim platnom. Od asistenta, ko je dobesedno držal kable in luči, je postal igralec. Vse je potekalo zelo hitro, od prvih avdicij do svetovno znanega filma Kingsman: Tajna služba je preteklo le leto dni.

"S tem, da sem lahko nastopil v filmih, kot sta Vojna zvezd: Sila se prebuja (Star Wars: The Force Awakens) in Kingsman: Tajna služba (Kingsman: The Secret Service), so se mi res izpolnile sanje. Prav tako sem zelo ponosen na vlogo v seriji Wild Bill, ki jo je producirala ITV, največja komercialna televizija v Veliki Britaniji. V glavni vlogi je bil ameriški zvezdnik Rob Lowe. V isti epizodi pa je nastopila tudi Katarina Čas."

Andrei Lenart | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Vsem mladim, ki jih zanima filmska industrija in zaenkrat le sanjajo, da se bodo tudi oni nekoč lahko videli v filmu, pa Andrei polaga na srce: "Dnevno garam za to, da si odpiram nove priložnosti in se izboljšujem. Potem pa je potreben še en kanček sreče. A verjamem, da če imaš nek cilj, ki si ga močno želiš doseči, si proaktiven in trdo delaš v željeni smeri, potem je tudi verjetnost, da te sreča sreča, mnogo večja."

Nov del serije Srečno samski si lahko ogledate že nocoj ob 21. uri na Planetu.
 
Srečno samski
Planet TV "S tabo mi ni nikoli prišlo"
Srečno samski
Planet TV Igralec Luka Cimprič: Starši in prijatelji ne morejo odločati o tvojem razmerju #video
Andrei Lenart
Trendi Slovenski igralec, ki je spoznal zakulisje Hollywooda #intervju #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.   
Ne spreglejte