SiolNET. Planet TV Srečno samski
0,85

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Srečno samski

Živa Selan: Slab seks je 90 odstotkov odnosa, dober seks pa 10 odstotkov

0,85

termometer

Nocoj vas čaka sedmi del serije Srečno samski, v kateri glavno vlogo igra Živa Selan. Igra Majo, ki jo mož prevara z njeno sestro, ona pa se mu maščuje tako, da gre med rjuhe z drugim. Kako bi se odzvala v resničnem življenju in kaj ji pomeni spolnost, pa v intervjuju.

  Srečno samski Planet TV Z drugim med rjuhe, da bi se maščevala bivšemu
Pozor, če ste zamudili prejšnje dele Srečno samskih, si lahko dele od prvega do šestega ponovno ogledate v soboto od 12.10 naprej na Planetu.

Če bi te partner prevaral, bi mu oprostila in ali bi sploh želela vedeti vso resnico? 
Še nikoli nisem bila v tej poziciji, lahko si le predstavljam, da bi bila močno prizadeta in verjetno bi želela vedeti celotno zgodbo, čisto po resnici. In nekako bi mogoče vseeno presodila, če ta prevara ni bila tako usodna, a za zdaj se mi zdi, da bi zelo težko odpustila prevaro in po vsej verjetnosti bi končala razmerje.

Maja in Peter v seriji Srečno samski Maja in Peter v seriji Srečno samski Foto: zajem zaslona

Si ti že kdaj koga prevarala/bila prevarana?
Ne, močno nasprotujem varanju, vidim ga kot dejanje šibkosti. Zdi se mi, da mi telo nekako ne bi dopustilo prevarati osebe, s katero sem. Verjetno tudi če bi želela, bi me nekaj podzavestnega ustavilo.

Ko si jezna, kako se sicer odzoveš v življenju? Se rada pogovoriš in soočiš z osebo ali potlačiš težave? 
Pri svojih "zelenih" petindvajsetih letih se zavedam, da imam še ogromno dela pri izražanju nekaterih čustev na zrel način. In ravno jeza je emocija, ki mi povzroča precej težav. Velikokrat ne znam jasno artikulirati, zakaj in kdaj sem jezna, in me takrat bolj preplavi neka cmeravost.

Srečno samski
Se ti zdi, da so današnje zveze iskrene?
Želela bi si trditi, da niso nič manj iskrene, kot so bile od nekdaj, ampak se mi zdi, da četudi so bile zveze pred leti velikokrat nesrečne in sklenjene iz drugih razlogov kot iz ljubezni, je bilo mogoče partnerjema vsaj jasno, da sta drug z drugim nesrečna. Danes pa se mi zdi, da je veliko razmerij osnovano na neki javni podobi, ki jo želi par gojiti, pa čeprav se intimno ne preneseta.

Kako pomembna je spolnost v odnosu?
Nek modrec mi je enkrat rekel: "Slab seks predstavlja 90 odstotkov odnosa, dober seks pa 10 odstotkov." Torej je zdravo spolno življenje šele začetek odnosa, ampak gotovo pomemben gradnik le-tega. Če pa ni zdravega spolnega življenja, sploh nimamo kaj iskati drug z drugim. V resnici se mi zdi, da je spolnost podcenjena in da se nanjo ne gleda na pravi način. Ali se jo tabuizira, banaliza ali pa vulgarizira. Nič od tega pa ni njena prava podoba.

Sedma epizoda Srečno samskih bo na Planetu že nocoj ob 21. uri!
Živa Selan Planet TV Ni vedela, da je njena vloga v novi seriji glavna #video Preživetje v divjini Planet TV Po tej Červekovi potezi sta tekmovalca samo debelo gledala #video Gasilci Planet TV Preklinjanje, (začasni) rekord igre, a vseeno ni bilo dovolj za zmago #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 6
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin