SiolNET. Planet TV Srečno samski
0,64

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Srečno samski

"S tabo mi ni nikoli prišlo"

0,64

termometer

Srečno samski

Nov del serije Srečno samski vas na Planetu čaka vsak ponedeljek ob 21. uri, če ste zamudili prejšnje epizode, pa se priložnost ponuja danes od 12. ure dalje, saj bomo prvih šest delov serije predvajali zaporedoma. Ob 21.30, po oddaji Pri Črnem Petru, bo na sporedu še ponovitev najnovejšega, sedmega dela. 

Srečno samski Planet TV Oglejte si serijo Srečno samski na mah!

Začelo se je s prevaro, zaradi katere je Maja (igra jo Živa Selan) vrgla moža Petra (Matej Puc) iz stanovanja, nadaljevalo s spraševanjem, s kom jo je pravzaprav prevaral, po sedmih delih serije Srečno samski pa je tudi Maji jasno, da je bila s Petrom v postelji prav njena sestra Jana (Aleksandra Balmazović). Bolj iz jeze kot česarkoli drugega je sama skočila med rjuhe s Petrovim kolegom Denisom (Andrej Murenc) in Petru postregla z nekaj odkritimi besedami:

"Zdaj ti lahko povem. Prej ti nisem hotela, ker te nisem hotela prizadeti, zdaj ti pa lahko. Zdaj mi je pa vseeno. S tabo mi ni nikoli prišlo." Tako iskreno je Maja svojemu zdaj že nekdanjemu možu Petru povedala, da njuna navzven popolna zveza le ni bila tako popolna.

Nihče noče slišati, da partnerja ne osrečuje in nič drugače ni bilo pri Maji in Petru. V soboto od 12. ure dalje preverite, kako se je vse skupaj začelo, že v ponedeljek pa vas na Planetu čaka nova epizoda Srečno samskih, v kateri bo Peter, šokiran zaradi Majine izjave, doživljal krizo moške samopodobe in pri prejšnjih partnerkah preverjal, ali je bil res tako nesposoben. Majo medtem soočenje s sestro Jano čaka tudi v terapevtski skupini ...

V soboto od 12. ure dalje ne zamudite prvih šest epizod Srečno samskih zapored, nova epizoda pa bo na Planetu že v ponedeljek ob 21. uri!
  Srečno samski Planet TV Živa Selan: Slab seks je 90 odstotkov odnosa, dober seks pa 10 odstotkov Srečno samski Planet TV Igralec Luka Cimprič: Starši in prijatelji ne morejo odločati o tvojem razmerju #video

 

Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin