Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
8. 10. 2020,
15.38

Osveženo pred

3 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,07

Natisni članek

Srečno samski Planet TV

Četrtek, 8. 10. 2020, 15.38

3 leta, 6 mesecev

Oglejte si serijo Srečno samski na mah!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,07

Novo slovensko serijo Srečno samski na Planetu spremljamo vsak ponedeljek ob 21. uri, če ste zamudili pretekle dele, pa si lahko to soboto, 10. oktobra, od 12. ure ogledate vseh prvih šest delov zapored!

Na Planetu lahko vsak ponedeljek ob 21. uri spremljamo komično dramo Srečno samski, serijo s terapevtskim učinkom, ki raziskuje aktualne tematike medosebnih odnosov v sodobnih spreminjajočih se družbenih standardih.

Maja in Peter | Foto: Maja in Peter

Glavna lika sta Maja (Živa Selan) in Peter (Matej Puc), ki na zunaj živita sanjsko življenje, a mednju se vrinejo težave v poslu in pri načrtovanju naraščaja, Peter pa prevara Majo z njeno sestro (Aleksandra Balmazović), karieristko Jano.

Maja, ki sprva ne ve, s kom je Peter skočil med rjuhe, se odloči za obisk terapevtske terapije pri Bernardu (Primož Vrhovec), ki meni, da je z razmerjem konec, medtem ko je njegova partnerica Vida (Iva Krajnc Bagola), prav tako terapevtka, nasprotnega mnenja in je specializirana za reševanje zakonov. A tudi sama naletita na nepremostljivo oviro, ko Vida odkrije, da bi vendarle lahko imela otroka, Bernard pa si ga ne želi.

Bernard in Vida | Foto: Bernard in Vida

Pester nabor likov s takšnimi in drugačnimi srčnimi težavami dopolnjujejo še zasebni detektiv Denis (Andrej Murenc), ki se terapevtski skupini pridruži, da bi vohunil za Majo, a se vanjo zaljubi, tu sta še spletna vplivnica Sonja (Sara Dirnbek), ki na spletu živi lažno življenje, in preprosti Srečko (Luka Cimprič), ki mu gospodovalna mama greni prebujajoče se razmerje s Sonjo, medtem ko v lokalu za drugačne vrste terapijo skrbi prizemljena natakarica Fani (Tijana Zinajić).

Srečko in Sonja | Foto: Srečko in Sonja

V soboto si privoščite maraton Srečno samskih!

Na Planetu smo že predvajali prvih sedem delov serije Srečno samski, ki sicer obsega 12 delov. A zdaj bodo na svoj račun prišli tudi zamudniki in ljubitelji ogleda na mah, saj si lahko v soboto, 10. oktobra, od 12. ure ogledajo prvih šest delov serije, medtem ko bo ponovitev najnovejšega, sedmega, kot po navadi na sporedu zvečer ob 21.30 po oddaji Pri Črnem Petru. Naslednji, osmi del Srečno samskih pa kot doslej sledi v ponedeljek, 12. oktobra, ob 21. uri.

Če ste zamudili prejšnje dele Srečno samskih, si lahko dele od prvega do šestega znova ogledate v soboto od 12. ure na Planetu.
Srečno samski
Planet TV Igralec Luka Cimprič: Starši in prijatelji ne morejo odločati o tvojem razmerju #video
Srečno samski
Planet TV Živa Selan: Slab seks je 90 odstotkov odnosa, dober seks pa 10 odstotkov
Srečno samski
Planet TV Ko ni v naravi, igralko lahko srečamo na malih zaslonih #foto
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte