Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
16. 5. 2023,
8.37

Osveženo pred

11 mesecev, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,49

Natisni članek

Planet TV Riba, raca, rak

Torek, 16. 5. 2023, 8.37

11 mesecev, 3 tedne

Riba, raca, rak

Zaradi Filipa Flisarja se Manji Stević tresejo hlače. Pri tem pa ni edina ... #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,49

Na Planetu lahko od ponedeljka do srede ob 20. uri spremljate zabavno kuharsko oddajo Riba, raca, rak. V njej je prvi večerjo skuhal Filip Flisar, pri tem pa Manji Stević, Rebeki Dremelj in Boštjanu 6pack Čukurju dokazal, da se v kuhinji znajde tako dobro kot na belih strminah. Že predjed jih je osupnila!

Filip Flisar je že med pripravo predjedi gostom pokazal, da se v kuhinji odlično znajde. Med opazovanjem so vsi ostali odprtih ust, saj je nekdanji profesionalni kuhar iz predalov vlekel kuhinjske pripomočke, ki jih večina njegovih gostov sploh ni poznala.

Riba, raca, rak
Planet TV Rebeka Dremelj: Kaj je nor?! Jaz tega ne bom jedla! #video

Manja Stević, Rebeka Dremelj, Sebastian in Boštjan 6pack Čukur so vsi mislili, da bodo v šovu lahko kuhali tako kot doma, a kaj hitro so se začeli prestrašeno spogledovati, saj so uvideli, da ne bo tako. "Zagotovo je postavil povsem drug standard. Tak, olimpijski," je sprva priznala Manja, nato pa dodala: "Ne samo, da nas je popolnoma povozil. Mi smo tisti krvavi madeži, ki so ostali zadaj na steni."

Riba, raca, rak
Planet TV Šunka v sladici? Tako daleč gre Filip Flisar #video

Edini pa je svetlo točko pri vsem tem našel 6 pack Čukur, ki je dejal: "Še dobro, da je bil on prvi, da je zdaj postavil neko raven, da se bomo zdaj vsi trudili." Preostali, ki so Filipa opazovali med serviranjem predjedi, pa so vedno bolj trepetali, saj jih je začelo zelo skrbeti, kako bodo tudi sami pripravili jedi na takšni ravni.

Filip jim je nato postregel idrijske žlikrofe z doma narejenim čemaževim pestom in čemaževimi cvetovi. Manja je ob tem v šali dejala: "To, da gre človek na hribček nabirat pomladansko cvetje, da bi ga lahko aranžiral s svojo pincetko … Ali moraš biti gej ali pa Filip Flisar."

Riba, raca, rak
Planet TV To so znani, ki bodo prvi teden kuhali v oddaji Riba, raca, rak

Tovrstno navdušenje nad Filipovim načinom kuhanja in postreženimi dobrotami se je stopnjevalo vse do zadnjega hoda, skupaj pa si je prislužil 19 točk. Že nocoj ob 20. uri pa bo ta rezultat želel preseči Boštjan 6pack Čukur. Kaj menite, mu bo uspelo?

Zabavno kuharsko oddajo Riba, raca, rak lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do petka ob 20. uri! Za tem pa ne zamudite še epizode šova Poroka na prvi pogled, ki bo sledila ob 21. uri.

 

Jutro na Planetu
Planet TV To je bilo tako, kot da bi snemali Exatlon #video
Planet 18
Planet TV Voditeljica jim je to kar zamolčala #video
Jutro na Planetu
Planet TV Izziv: bi si upali kuhati goli? #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte