Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
12. 5. 2023,
8.05

Osveženo pred

11 mesecev, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,19

Natisni članek

Klemen Bunderla Darja Končarevič Planet TV Riba, raca, rak

Petek, 12. 5. 2023, 8.05

11 mesecev, 2 tedna

Riba, raca, rak

To so znani, ki bodo prvi teden kuhali v oddaji Riba, raca, rak

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,19

Že v ponedeljek ob 20. uri bomo vabljeni na prvo večerjo nove zabavne oddaje Riba, raca, rak, ki ni le kuharski resničnostni šov, ampak tudi zabavno spoznavanje kuharskih in gostiteljskih sposobnosti znanih obrazov. Prvih pet večerij bodo skuhali Filip Flisar, Manja Stević, Rebeka Dremelj, 6pack Čukur in Sebastian.

Kuharske veščine v šovu Riba, raca, rak, ki ga bomo od ponedeljka ob 20. uri spremljali na Planetu, bo komentirala kulinarična strokovnjakinja Darja Končarevič, lastnica več priljubljenih bistrojev ter avtorica dveh kuharskih uspešnic, sodelujoče pa bo skozi oddajo vodil Klemen Bunderla, ki priznava, da o kuhanju nima pojma, zato bo skušal zagotavljati predvsem čustveno podporo pri pritisku časovno omejenega nakupovanja in kuhanja.

Riba, raca, rak | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

V prvih petih oddajah bodo kuhali Filip Flisar, Rebeka Dremelj, 6pack Čukur, Sebastian in Manja Stević, za pripravo predjedi, glavne jedi in sladice pa bodo imeli tri ure časa. Vsak dan bo nekdo od njih poskrbel za pogostitev, da bo izziv še bolj zabaven, pa bo vsakemu od njih Klemen Bunderla naložil tudi poseben komični izziv.

Jutro na Planetu
Planet TV Izziv: bi si upali kuhati goli? #video

Izziv si bodo pogosto postavili tudi sodelujoči sami, saj bo marsikdo pripravljal jed, ki se je poprej še nikoli ni lotil. Kuharji bodo morali obenem paziti tudi na različne omejitve, ki jim jih postavijo gostje. Vsi namreč ne jedo vsega, včasih po lastni izbiri, spet drugič jim tako narekuje zdravje. "Zelo mi je všeč, kako pogosto so se sodelujoči odločili, da skočijo iz svoje cone udobja," ob tem dodaja Darja.

Darja Končarevič in Klemen Bunderla | Foto: Planet TV/ Ana Kovač Darja Končarevič in Klemen Bunderla Foto: Planet TV/ Ana Kovač

Pet različno kuharsko podkovanih in (ne)nadarjenih znanih oseb bo moralo po obroku deliti tudi svoje mnenje in oceno tako o hrani kot celotni izkušnji, zmagovalna večerja pa bo tista, ki bo na koncu tedna prejela največ točk.

"Res se imamo fajn in to se potem vidi tudi na zaslonih"

"Bil sem že na veliko snemanjih, z ogromno ljudmi sem imel stik in ta ekipa je res zelo drugačna. Če vzameš mene in Sebastiana, sva kot črni in beli pol, vendar smo vsi skupaj res mega kompatibilni, res se imamo fajn in to se potem vidi tudi na zaslonih", pravi Filip Flisar, ki mu bo morda največji izziv predstavljalo ravno kuhanje za Sebastiana, ki je vegetarijanec.

Sebastian medtem sploh ne zna kuhati in to tudi prizna, zato se njegovi gostje bojijo, da bodo ostali lačni, Manja Stević pa se bo lotila priprave jedi, ki je poprej še nikoli ni skuhala. Največ tekmovalnosti pa bo morda čutiti med Filipom in 6pack Čukurjem ...

V kuhinje znanih Slovencev in Slovenk vas bomo z oddajo Riba, raca, rak prvič povabili že v ponedeljek, 15. maja, ob 20. uri.
Planet 18
Planet TV Voditeljica jim je to kar zamolčala #video
Riba, raca, rak
Planet TV V novi oddaji Riba, raca, rak bomo kuhali z znanimi
Boštjan Gorenc
Planet TV Na vroči stol kviza Milijonar bo sedel Boštjan Gorenc
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

 

 

Ne spreglejte