Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
15. 5. 2023,
13.35

Osveženo pred

11 mesecev, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,05

Natisni članek

6pack Čukur Sebastian Jutro na Planetu kuhanje kuharska oddaja Riba, raca, rak Planet TV

Ponedeljek, 15. 5. 2023, 13.35

11 mesecev, 3 tedne

Jutro na Planetu

To je bilo tako, kot da bi snemali Exatlon #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,05

Na Planetu si boste lahko nocoj premierno ogledali novo oddajo Riba, Raca, Rak. Vsak teden bo kuhalo pet znanih Slovencev in Slovenk, svoje jedi pa bodo tudi ocenili s točkami in na koncu tedna dobili zmagovalca. Kuhamo že ob 20. uri na Planetu. 

Riba, raca, rak
Planet TV Šunka v sladici? Tako daleč gre Filip Flisar #video

Na Planetu si boste lahko nocoj premierno ogledali novo oddajo Riba, Raca, Rak. V današnji oddaji Jutro na Planetu pa ste lahko iz prve roke izvedeli, kateri od znanih Slovencev se je doslej izkazal za najboljšega kuharja. Podrobnosti iz ozadja snemanja sta nam zaupala pevec Sebastian in raper 6Pack Čukur.

Jutro na Planetu | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

"To je zelo naporna oddaja, ni tako preprosto. Saj lahko ti skuhaš, samo vse te stvari, ki ti ostanejo, krožniki, smeti je treba tudi zložiti nekam," pravi 6Pack Čukur. Snemanja so dolga in za marsikoga naporna, saj bomo gledalci videli ves proces. Od nabave surovin do kuhanja ter na koncu postrežbe. Gledalci bodo videli vse, vključno z recepti, pravi Sebastian. 

Oba gosta pa sta namignila, da bo že nocoj prvi gostitelj Filip Flisar letvico postavil visoko. On je meni pokvaril ves teden, se je pošalili raper, saj so mislili, da bodo prišli uživat, Filip pa je s svojimi veščinami presenetil vse že prvi dan. 

Riba, raca, rak
Planet TV Rebeka Dremelj: Kaj je nor?! Jaz tega ne bom jedla! #video

Za piko na i znani Slovenci in Slovenke seveda niso bili veseli, ko so slišali, da je Sebastian intoleranten na laktozo, povrh vsega pa še vegan. "Vsi smo imeli menije že pripravljene, pa smo jih morali spremeniti," je dogajanje orisal Boštjan. Ker so šli vsi nekako iz svoje cone udobja, se jim je nekaterim zdelo, kot da snemajo že Exatlon – najtežjo televizijsko športno preizkušnjo. Bilo je naporno, ampak smo imeli odlično ekipo, pravita sogovornika. 

Boštjan Čukur je predvsem ocenjeval jedi, ne toliko vzdušje, ki se prav tako ocenjuje po koncu večerje. Raper pa bo poskrbel tudi za edinstveno postrežbo, jedli bodo z njegove glave. Več pa nam je razkril v zgornjem videoposnetku

Slastne in izvirne jedi, ki jih bodo pripravljali, bodo polne zapletov, tekle bodo solze, pa tudi smeha bo na pretek. Kakšne kulinarične eksplozije se nam obetajo? Preverite nocoj ob 20. uri v oddaji Riba, raca, rak. 

Jutro na Planetu
Planet TV "Jaz se opravičujem vsem gledalcem" #video
Planet 18
Planet TV Voditeljica jim je to kar zamolčala #video
Riba, raca, rak
Planet TV To so znani, ki bodo prvi teden kuhali v oddaji Riba, raca, rak
 
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube
Ne spreglejte