SiolNET. Planet TV Riba, raca, rak
1,16

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Riba, raca, rak

Tomaž Mihelič je v skrbeh: Ne vem, ali bom tole nocoj lahko prebavil #video

1,16

termometer

Na Planetu lahko od ponedeljka do petka ob 20. uri spremljate zabavno kuharsko oddajo Riba, raca, rak. V njej bo večerjo za novo peterico slavnih Slovencev prvi ta teden pripravil Miran Rudan, večina gostov pa se bo sprva negotovo spraševala, kako dobro se pevec znajde v kuhinji.

Miran Rudan se bo v tem tednu prvi preizkusil v kuhanju trihodne večerje za pet oseb. Na domu ga bodo obiskali Tomaž Mihelič, Urška Vučak Markež, Tinkara Fortuna in Tim Kores - Kori. Tomaž je med branjem jedilnega lista malce podvomil, da bo nocoj lahko pojedel vse tri hode: "Tale pujsek … Hm, ne vem, ali ga bom zlahka prebavil."

Riba, raca, rak Planet TV To so znani, ki bodo kuhali v drugem tednu oddaje Riba, raca, rak

Na drugi strani je bila Tinkara v skrbeh, da bo Miranu velik napor predstavljalo že nakupovanje sestavin, saj ni vedela, kako suvereno in z užitkom je v resnici nakupoval. Komentator Klemen Bunderla ga je namreč navdušeno opazoval med nakupovanjem in priznal: "Jaz bolj umirjenega in samozavestnega kuharja še nisem videl."

Riba, raca, rak Planet TV S temi jedmi je svoje goste razvajala priljubljena voditeljica #video

Ne glede na to pa tudi Tim Kores - Kori ni bil najbolj prepričan, kaj naj pričakuje na današnji večerji, saj je dejal: "Prebral sem, da je Miran Rudan precej dober kuhar, ampak mediji včasih lažejo, tako da bomo še videli, kaj bo."

Riba, raca, rak Planet TV Ste videli, kaj je Rebeka Dremelj pripravila svojim VIP-gostom? #recept

Kaj pa o tem menite vi? Se Miran Rudan dobro znajde za kuhinjskim pultom ali so pomisleki nekaterih gostov na mestu?

Zabavno kuharsko oddajo Riba, raca, rak lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do petka ob 20. uri! Za tem pa ne zamudite prvega dela 9. sezone Poroka na prvi pogled: Avstralija.

 

Riba, raca, rak Planet TV S temi jedmi je pevec Sebastian presenetil svoje goste #recept Riba, raca, rak Planet TV Recept, s katerim je navdušil 6pack Čukur #recept Riba, Raca, Rak Planet TV Poskusite tudi sami pripraviti Flisarjevo sladico s šunko #recept
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin