SiolNET. Planet TV Riba, raca, rak
0,58

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Riba, raca, rak

Razburjeni Tomaž Mihelič: Tebi pa tudi ni nič pogodu! #video

0,58

termometer

V oddaji Riba, raca, rak, ki jo na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do petka ob 20. uri, je kot zadnji trihodno večerjo za pet oseb skuhal Tim Kores Kori. Vsi gostje so bili navdušeni nad pripravljenimi ljudmi, le izbirčna in zahtevna Urška Vučak Markež je pri vsaki jedi našla nekaj, kar ji ni bilo najbolj všeč. S tem je nekoliko razburila Tomaža, a le za kratek čas, saj je preveč užival v svoji najljubši sladici.

Tomaž Mihelič je bil izjemno navdušen, ko mu je Tim Kores za konec večerje postregel pohorsko omleto, saj je to njegova najljubša sladica. "Pohorska omleta je bila po receptu naših babic. Popolna! Boljše si nisem upal zamisliti in boljše tudi ne moreš narediti. Dvomim, da kdo zna narediti boljšo," je bil zadovoljen Tomaž.

Riba, raca, rak Planet TV "Priznam, da pred današnjim večerom čutim malo pritiska" #video

Manj pa je bila zadovoljna Urška Vučak Markež: "Dobro je, ampak kislo." Tomaž se je prav razburil in ji zatrdil, da mora biti takšna, ter ji kar povedal, da ji nikoli ni nič pogodu. "Spet Urška s temi njenimi prekislo, presladko … Pri njej je bilo pa premastno, ker je bil povsod sam sir," je še povedal Tomaž.

Riba, raca, rak Planet TV To so znani obrazi, ki bodo kuhali v novem tednu oddaje Riba, raca, rak

Tomaž je nato Koriju priznal, da mu je pripravil nebeško sladico, tudi Tim pa ni mogel verjeti, kako je Tomaža osrečil s to omleto. Malo za šalo, malo zares pa je pripomnil: "Mislim, da sem izpolnil Tomaževe mokre sanje. Mislim, da se je to zgodilo."

Zabavno kuharsko oddajo Riba, raca, rak lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do petka ob 20. uri! 

Riba, raca, rak Planet TV Za te jedi je Tomaž Mihelič dobil skoraj popolno oceno #recept Riba, raca, rak Planet TV "Tam sem ugotovil, da z mano ni nič narobe in da sem prav 'fejst' fant" #video Riba, raca, rak Planet TV Ob teh besedah je Tomažu Miheliču zastal dih #video Riba, raca, rak Planet TV S temi jedmi je Tinkara Fortuna razvajala brbončice svojih gostov #recept
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin