SiolNET. Planet TV Riba, raca, rak
0,31

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Riba, raca, rak

"Tam sem ugotovil, da z mano ni nič narobe in da sem prav 'fejst' fant" #video

0,31

termometer

V oddaji Riba, raca, rak, ki jo na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do petka ob 20. uri, je nazadnje večerjo za pet skuhal Tomaž Mihelič. Svojim gostom pa je med večerjo razkril, kako se je imel na prav posebni dogodivščini v Španiji, o kateri bo morda napisal tudi knjigo.

Tomaž Mihelič se je lani odpravil v Španijo na Jakobovo pot oz. El Camino de Santiago. Med večerjo mu je gostja Tinkara Fortuna priznala, da je že takrat zelo rada prebirala njegove zapise, zato jo zanima, ali jih bo morda zbral in izdal tudi v knjigi.

Riba, raca, rak Planet TV “Še nikoli nisem kuhal pod takšnim stresom” #video

"Nikoli ne reci nikoli," ji je odvrnil Tomaž, na samem pa podrobneje pojasnil: "Nekaj poglavij je že za mano. Strašansko se zabavam, smejim, uživam, potapljam in spet sem na Caminu. Jaz bom zdaj skozi knjigo še enkrat prepešačil celotno pot."

Tinkaro je zanimalo še, koliko kilometrov je prehodil, Tomaž pa ji je razkril, da skoraj tisoč. Pevka je nato priznala, da se čez nekaj let želi tudi sama podati na to pot, navdušen pa je bil tudi Tim Kores, saj ne dvomi, da mora biti to zelo zanimiva izkušnja.

Riba, raca, rak Planet TV S temi jedmi je Tinkara Fortuna razvajala brbončice svojih gostov #recept

Tomaž je poudaril, da se je na Jakobovo pot najbolje podati sam, zatrdil pa, da tam vseeno nikoli nisi osamljen. Miran Rudan je predvideval, da se tja podajajo samo prijazni ljudje, Tomaž pa je razkril, da ni tako: "Tudi kreteni hodijo. Vse sorte je."

Na koncu pa je Tomaž izdal še: "Eden od prvih stavkov v moji prihajajoči knjigi, upam, pravi, da se na Camino ne smeš iti iskat, tja že moraš priti najden, ker se sicer lahko izgubiš. Tam sem jaz dobil potrdilo, da z mano ni prav nič narobe in da sem prav en 'fejst' fant.”

Milijonar Planet TV V Milijonarja prihaja Boštjan Narat

Tomaž si je sicer s svojo večerjo prislužil 19 točk, kar pomeni, da si s Tinkaro Fortuna v tem tednu za zdaj delita drugo mesto. Koliko točk pa si bo nocoj s svojim trihodnim menijem prislužil Tim Kores - Kori?

Zabavno kuharsko oddajo Riba, raca, rak lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do petka ob 20. uri! Za tem pa ne zamudite še epizode priljubljenega kviza Milijonar, ki sledi ob 21. uri.

Planet 18 Planet TV Kaj je strok, kaj pa glava česna? #video Riba, raca, rak Planet TV Tima Koresa skrbi, da bodo za glavno jed jedli podplate #video Riba, raca, rak Planet TV Tako so se gostje pošalili na račun Urške Vučak Markež in jo skoraj spravili v jok #video Riba, raca, rak Planet TV Urška Vučak Markež v paniki: Sploh ne vem, kje se me drži glava #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin