SiolNET. Planet TV Pri Črnem Petru
1,80

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Pri Črnem Petru

Tokrat nas čaka plesno obarvan večer s Tanjo Žagar #foto

1,80

termometer

Pri Črnem Petru ep06
Foto: Bojan Puhek

Osrednja glasbena gostja sobotne oddaje Pri Črnem Petru bo Tanja Žagar, ki ji bo, ker bo tokratna oddaja plesno obarvana, družbo delal tudi plesalec Arnej Ivković. V oddaji pa bo voditeljica Jasna Kuljaj gostila še skupino Rok’n’band, ansambel Roka Žlindre, ansambel Franca Miheliča in ekipo Radia Veseljak ter ansambel Spev.

Tokratna oddaja Pri Črnem Petru bo plesno obarvana tudi po zaslugi lastnika gostilne Angela, ki je prepričan, da glavni liki v oddaji ob naslovni skladbi Vse je fajn plešejo kot nekakšna "razpuščena banda". Zato se je Angelo odločil, da potrebujejo koreografijo, ki ji bodo kos tudi najbolj "leseni".

Pri tem se bodo obrnili na pomoč tudi k osrednji gostji večera Tanji Žagar, ki jo bo spremljal vrhunski plesalec Arnej Ivković. Tanja pa bo predstavila tudi svojo novo pesem Pleši z mano zdaj.

Tanja Žagar Trendi Tanja Žagar: Če sem morala prositi fante za ples, nisem imela težav #video

Poleg Tanje Žagar bodo za zabaven večer poln dobre glasbe skrbeli še skupina Rok’n’band, ansambel Roka Žlindre, ansambel Franca Miheliča in ekipa Radia Veseljak ter ansambel Spev.

Nekaj utrinkov iz sobotne oddaje Pri Črnem Petru si lahko pogledate v spodnji fotogaleriji:

1 / 11
2 / 11
3 / 11
4 / 11
5 / 11
6 / 11
7 / 11
8 / 11
9 / 11
10 / 11
11 / 11

Planet TV

Spremljajte oddajo tudi na  Facebooku in Instagramu.
Zapleši v ljubezen Planet TV Plesalca o nenavadni plesni izkušnji: Na tekmi sva se na smrt sprla #video   Planet TV Planet TV Jasna Kuljaj zapela v posebnem triu #video Planet TV Planet TV Jan Plestenjak: Nočem umakniti rok od norosti v sebi #intervju #video Planet TV Planet TV Jasno Kuljaj v oddaji presenetili starši #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 10
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin