Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
12. 5. 2022,
0.05

Osveženo pred

1 leto, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,04

Natisni članek

Jasna Kuljaj Planet TV Pri Črnem Petru

Četrtek, 12. 5. 2022, 0.05

1 leto, 11 mesecev

Pri Črnem Petru

To bo popolnoma neobičajen sobotni večer pri Črnem Petru!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,04

Gledalci so vajeni, da se vsako soboto predstavi le en kandidat za sovoditelja, a kandidatov, ki bi si želeli stati ob Jasni Kuljaj, je vse več. Kako uspešni bodo v vlogi sovoditelja, preverite v soboto ob 19. 45 na Planetu.

Poroka na prvi pogled
Planet TV Prijavite se v tretjo sezono oddaje Poroka na prvi pogled

Prvi, ki bo Jasno in gledalce skušal prepričati, da je pravi zanjo, bo Blaž Jenkole, simpatičen član vse bolj priljubljene zasedbe Fehtarji. Blaž bo stavil na svojo samozavest, saj je prepričan, da Jasna ob sebi ne potrebuje pretirano resnobnega ali umirjenega sovoditelj, temveč takega, ki ji bo kos in mu jo bo celo uspelo nadvladati.

Pri Črnem Petru | Foto: Bojan Puhek Foto: Bojan Puhek

Ali ima Blaž vsaj zametke tega, boste videli v soboto zvečer. Gledalcem, ki bodo glasovali zanj, bo ponudil dve vstopnici za veliki koncert Fehtarjev v Ljubljani, 20. maja.

Leta stejejo
Planet TV Jasna Kuljaj odpira svojo šolo #video

Naslednji, ki se bo Jasni ponudil za sovoditelja, bo vzhajajoča zvezda, pevec Til Čeh. Poleg tega, da bo v izboru Naj pesem pomladi Črnega Petra predstavil svojo čisto novo pesem Mam, pa te 'mam, bo Jasno skušal prepričati, da je kljub rosnim letom njegova vrlina zanesljivost, saj je nekoč odpel celoten koncert z zlomljenim rebrom.

Pri Črnem Petru | Foto: Bojan Puhek Foto: Bojan Puhek

Nikakor je ne bi pustil na cedilu, poleg tega pa Til verjame, da je pravi sovoditelj lahko samo tak, ki ima iskreno rad slovensko glasbo. Gledalcem, ki bodo glasovali zanj, bo ponudil broško za srečo v obliki petelinčka. 

Moje sonce
Planet TV Spremljajte poletno uspešnico Moje sonce na Planetu

Tretji, ki se bo skušal izkazati pred Jasno in gledalci, pa bo najmlajši kandidat do zdaj, 11-letni Nejc Novak s harmoniko. Mladi Štajerec bo Jasno skušal prepričati, da je najpomembnejša dobra volja, vsako situacijo bo popestril s harmoniko in svojo pogumno štajersko energijo. Zgovorni deček bo gledalcem, ki bodo glasovali zanj, ponudil vrhunski domači med, ki ga prideluje njegov ded.

Pri Črnem Petru | Foto: Bojan Puhek Foto: Bojan Puhek

Medtem ko bo Jasna komaj dohajala pestro dogajanje, pa ji bodo akterji Črnega Petra pripeljali še četrtega "kandidata", ki pa ne bo pravi kandidat, je pa nekdo, ki zadnje čase Jasno doma precej pogreša, saj se voditeljica v celoti posveča pripravi oddaje. Jasno bo s šopkom rož in hčerko presenetil njen partner Saša Lalović.

Nekdanji nogometaš, zdaj pa nogometni trener za dečke, se v resnici ne vidi kot Jasnin sovoditelj, bo pa gledalcem pokazal nekaj spretnosti z žogo.

Franko Bajc
Planet TV Franko Bajc do zmage tudi v boksarskem ringu #video

 Akcijo 'Kdor pride prvič, pije zastonj', bo tokrat prišel izkoristit poseben gospod, Radodar Romih. Glasno bo skušal vse prepričati, da brezplačna pijača ni nekaj, kar bi ga zanimalo, zato bo vsako pijačo bo pošteno plačal, vendar z že zdavnaj neveljavnimi denarnimi valutami. Bo pa iznajdljivi Radodar Romih zadnji, ki bo še uspel ujeti tole Sofijino akcijo.

Pri Črnem Petru | Foto: Bojan Puhek Foto: Bojan Puhek

S to soboto se ta akcija namreč končuje, saj Sofiji ni prenesla želenega učinka. Pravzaprav je zaradi nenavadno žejnih posameznikov, ki so se pojavili prav vsako soboto, akcija 'Kdor pride prvič, pije zastonj', gostilno Pri Črnem Petru spravila skorajda na kant.

Tudi gospod Radodar Romih se bo Jasni ponudil, da bi bil njen sovoditelj, saj bi v primeru njegovega sodelovanja v oddaji, Pri Črnem Petru bilo več poskočnih ritmov in prav zato bo že to soboto s seboj pripeljal romsko zasedbo Romano Glauso z uspešnico Lari fari.

Poroka na prvi pogled
Planet TV V takšnem odnosu sta po šovu Kate in Sandi iz Poroke na prvi pogled #video

Veliki finale glasbenega izbora za Naj pesem pomladi Črnega Petra bo v soboto, 28. maja, tokrat pa se nam bo z novo pesmijo Mam, pa te mam! predstavil ansambel vse bolj priljubljeni Til Čeh. Na glasbenem odru bodo to soboto nastopili še Veseli svatje, Fehtarji, Novi spomini, Žan Serčič, Strastni muzikanti in Romano Glauso z Nino Brasseur.

Oddaja Pri Črnem Petru je na sporedu vsako soboto ob 19.45 na Planetu. Zamujene oddaje si lahko ogledate tudi v Planeteki.

Poroka na prvi pogled
Planet TV Konec je: odločila sta se, da zapustita eksperiment Poroka na prvi pogled #video
Poroka na prvi pogled
Planet TV Vas ljubezen čaka v novi sezoni oddaje Poroka na prvi pogled?
Leta štejejo
Planet TV Srečanje Igorja Mikiča s konjem se ni najbolje končalo #video
 
 Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube  
Ne spreglejte