SiolNET. Planet TV Novosti
3,58

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Leta štejejo

Jasna Kuljaj odpira svojo šolo #video

3,58

termometer

Štiridesetletna voditeljica Jasna Kuljaj je pred kratkim nastopila v kvizu Leta štejejo. Po 20 letih dela na televiziji se je odločila, da bo zrelo in modro znanje tudi unovčila in predejala naprej.

Nina Ivanič Planet TV So igralki res všeč kosmati moški? #video

"Želim si izobraževati mlade," nam jasno svoje načrte odkrije voditeljica Jasna Kuljaj. Sicer jo lahko na Planetu spremljamo vsako soboto v oddaji Pri Črnem Petru, a si je v zadnjih mesecih zadala nov cilj. Imela bi svojo šolo oz. trening javnega nastopanja. Za vse tiste, ki bi radi izboljšali svoj javni nastop in novincem na tem področju. Ne odstopa od temeljev, kot so jezik, pisanje in branje. Na vprašanje, ali je v medijskem svetu pomembna tudi lepota, odgovarja, da predvsem šteje karizma.

Tudi voditelji niso vedno nasmejani in zgovorni v zasebnem življenju, a tega gledalci ne vidijo. Gledalci si zapomnijo energijo, karizmo voditelja, ki ga tisti večer spremljajo pred malimi ekrani, in to je tisto, s čimer povežejo osebo. Umetnost voditelja je, kot pravi Jasna, da zna preklopiti v pravem trenutku. 

Leta štejejo Planet TV Rivalstvo iz Exatlona še vedno živo #video

Trenutno vodi sobotno oddajo Pri Črnem Petru, pred kratkim se je preizkusila tudi v kvizu Leta štejejo z Milanom Gačanovičem. Pravi, da je odšla razočarana, saj sta na koncu oddaje imela "le za burek", a da bi bolj morala poslušati svojo intuicijo. Ima namreč sposobnost razbrati ljudi, pravi. Kaj preveč optimistična ni niti glede prihodnosti, saj pravi, da je prva polovica življenja že za njo. 

Kviz Leta štejejo vsak četrtek in petek ob 19.45 na Planetu. Tokrat bosta z nami radijca Klemen Bunderla in Žana Vidmar ter Igor Mikič Mišica in njegova mama Marija.

jernej tozon Planet TV Pevec si je kres v otroštvu naredil kar v stanovanju #video Poroka na prvi pogled Planet TV Jankov sin: Monja ni tip ženske za mojega očeta #video Poroka na prvi pogled Planet TV Kate bo končno zmasirala Sandija #video
 Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.

 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin