SiolNET. Planet TV Poroka na prvi pogled
0,39

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled

Konec je: odločila sta se, da zapustita eksperiment Poroka na prvi pogled #video

0,39

termometer

V šovu Poroka na prvi pogled, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri, so se pari udeležili pete ceremonije zaobljub. Na kavč pred strokovnjake sta sedla tudi Kate in Sandi, ki po vseh teh tednih nista več našla skupnega jezika. Od eksperimenta sta se poslovila.

Poroka na prvi pogled Planet TV Prijavite se v novo sezono oddaje Poroka na prvi pogled

Kate je strokovnjakom sprva povedala, da ji Sandi v odnosu ne dovoli povedati njenega mnenja, da je ne posluša in da kriči nanjo. "To je posledica prejšnjih vedenj. Človek, ki se do zdaj ni trudil, zdaj pa bi se … Tu imam bariero od zadaj," je povedal Sandi. Strokovnjaki so mu želeli pojasniti, zakaj sta s Kate dobila naloge, ki bi lahko rešile njun odnos, in da bi bilo dobro, če bi Kate dal novo priložnost.

Milena Pleško je Sandija vprašala, kako pripravljen je pozabiti na preteklost in graditi na novem odnosu. "Poglejte. Ko te nekdo prizadene na začetku, nimaš več zaupanja. Jaz ga do nje nimam. Ko ti nekdo postavi bariero in se mu ne moraš približati … Jaz sem bil odsekan že v štartu in nisem imel enakopravne meje, na kateri bi lahko karkoli gradil."

Poroka na prvi pogled Planet TV Vas ljubezen čaka v novi sezoni oddaje Poroka na prvi pogled?

Dodal je, da prepad med njima izhaja iz razlike v letih in različnih okolij. "Velikokrat sem bil razočaran, in ko vidim, da nekaj ne gre, se zaprem. Če vidim, da nekaj ne gre, se mi zdi nesmiselno truditi. Če se bo eden trudil mesec dni, drugi pa štirinajst dni, je to zame premalo," je iskreno priznal Sandi.

Špela Grošelj Planet TV Špela razkrila: Sandija imam vrh glave! #video

Zakonca sta naposled razkrila še svoji odločitvi. Za Sandija je bila to najtežja odločitev do zdaj, ker ga je vse skupaj preveč globoko prizadelo. Izbral je možnost odhoda. Nato je spregovorila še Kate, ki je priznala, da ni navajena v družbi imeti asocialnega in neprilagodljivega človeka, zato se je tudi ona odločila, da iz eksperimenta odide, s hvaležnostjo za vse izkušnje. Njuna pot se je tako zaključila.

Kate in Sandi na ceremoniji zaobljub:

Poroko na prvi pogled lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri. Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled Planet TV Kate bi Sandiju svoje storitve zaračunala #video Poroka na prvi pogled Planet TV Očitki na večerji so Sandija močno prizadeli #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin