Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
17. 12. 2020,
11.24

Osveženo pred

3 leta, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,50

Natisni članek

Jasna Kuljaj Planet TV Pri Črnem Petru

Četrtek, 17. 12. 2020, 11.24

3 leta, 4 mesece

Pri Črnem Petru

Tako bosta postavni dekleti tokrat dvigali temperaturo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,50

V soboto vam bo praznično vzdušje v vašo dnevno sobo prinesla zabavna glasbena oddaja Pri Črnem Petru. Nepričakovani zapleti glavnih junakov bodo skrbeli za smeh, tudi tokrat pa ne bo manjkalo odlične glasbe. Posebna gostja oddaje bo Nuša Derenda.

Božično presenečenje
Planet TV Božični teden na Planetu

V tokratni oddaji junake najzabavnejše slovenske gostilne čaka nov izziv, ki ga bo treba premagati. Izklopili so jim namreč gretje, zato goste trese od mraza, natakarici Jasna in Sofija pa imata oblečene kar krznene plašče. Edini, ki ga tokrat zagotovo ne bo zeblo, je sosed Franci, ki bo tokrat kot velik športni navdušenec oblečen v hokejista.

Jasna in Sofija bosta našli način, kako dvigniti temperaturo v gostilni in premagati mraz. Gostom bosta stregli kar na kotalkah. Katera je v tem spretnejša, izveste v sobotni oddaji, v kateri bo znan tudi rezultat prave hokejske tekme v gostilni. 

Izgubljena čast
Planet TV Turška uspešnica Izgubljena čast odslej ob 17. uri in ob 18.30

Sofija bo tokrat nastopila tudi na glasbenem odru, kjer se bo pridružila skupini Unikat. Ta nam bo zapela tudi svojo uspešnico Najin božič. V oddaji bomo slišali še priredbo stare pesmi Ansambla Toneta Kmetca Ljubica, lahko noč, ki jo bosta zapela Petovia kvintet in Ansambel Opoj, zasedba Obvezna smer pa bo skupaj s plesalkami Plesnega mesta zapela legendarno Čez praznike spet bom doma. Priljubljeni radijec Žiga Deršek bo predstavil novo božično pesem Božič bo. Skupina Katrca bo odigrala čudoviti valček Decembrski dan, ki ga v originalu prepevajo Primorski fantje. 

Osrednja gostja Nuša Derenda bo pokazala posebno veščino, pri kateri boste ostali odprtih ust, in s Poskočnim Dejanom zapela pesem Beli oblaki, bele snežinke. 

Pri Črnem Petru | Foto:

Ekipa Črnega Petra je še posebej ponosna na to, da je na njihovem prazničnem odru po skoraj 14 letih, odkar so svojo uspešno glasbeno pot na poslovilnem koncertu v oddaji Na zdravje! končali Slapovi, z Nušo zapel pevec Jože Skubic. Pevec, čigar glas poznate iz uspešnic Ne reci nikdar, Rože z domačega vrta, Dol na Kreto in drugih, bo z Nušo tokrat zapel balado Ko mi rečeš, da me ljubiš. 

Nekaj utrinkov iz oddaje, ki bo na sporedu v soboto ob 20. uri na Planetu, si lahko ogledate spodaj:

Fotogalerija
1 / 10
Oddaja Pri Črnem Petru je na sporedu vsako soboto ob 20. uri na Planetu. Nocoj ob 20. uri pa ne zamudite družinske uspešnice Nanny McPhee: Vrnitev čudežne varuške. 

Ledeno kraljestvo
Planet TV Čarobni prazniki z Ledenim kraljestvom
Sam doma
Planet TV Ni božiča brez Kevina
Lepotica in pek
Planet TV Manekenka, ki je tri leta preživela v vojski #foto
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
Ne spreglejte