SiolNET. Planet TV Telenovele
0,12

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Turška uspešnica Izgubljena čast odslej ob 17. uri in ob 18.30

0,12

termometer

Nadaljevanko Izgubljena čast s srce parajočo zgodbo o ljubezni in usodi, ki je navdušila občinstvo po svetu, lahko odslej na Planetu spremljamo od ponedeljka do petka ob 17. uri in ob 18.30.

Izgubljena čast Planet TV Igralka v mladosti doživela veliko tragedijo

Velika turška uspešnica Izgubljena čast (Fatmagül'ün Suçu Ne?) prinaša pretresljivo zgodbo o življenju nedolžnega dekleta, njeni veliki tragediji in nerazumevajoči okolici. Fatmagul je tik pred poroko z ribičem Mustafo, a življenje ji nameni drugačno, veliko težjo usodo. Njena pot se namreč križa s potjo štirih opitih mladeničev, ki jo začnejo dražiti, nato pa jo posilijo. Naslednje jutro se dekle zbudi v bolnišnici, kjer se mora soočiti z izgubo časti in nedolžnosti. A Fatmagul čaka še en udarec, saj se je njen zaročenec Mustafa odreče, da bi prikrili posilstvo, pa se je prisiljena poročiti z enim od svojih napadalcev, Kerimom. Z njim se preseli v Istanbul, Mustafa pa se medtem zave, da nič ne more nadomestiti ljubezni, ki jo je čutil do Fatmagul, zato se v Istanbul odpravi po maščevanje.

Izgubljena čast

Čustvena nadaljevanka je navdušila tako domače občinstvo kot gledalce po svetu in prejela več nagrad, tudi za glavno igralko Beren Saat, ki je ena najbolj priljubljenih in najbolje plačanih turških igralk. V srce parajoči Izgubljeni časti jo lahko na Planetu spremljamo od ponedeljka do petka ob 17. uri in ob 18.30.

Izgubljena čast Planet TV Kdo je kdo v novi nadaljevanki Izgubljena čast

Od ponedeljka do srede ob 19.20 si lahko medtem na Planetu ogledate komično izraelsko serijo Lepotica in pek o preprostem fantu in slavni manekenki, ki se po naključju srečata in zaljubita. Jima bo uspelo, ali pa sta njuna svetova preprosto preveč različna?

Lepotica in pek Planet TV Kaj se zgodi, ko se preprost fant zaljubi v zvezdnico? Beren Saat Izgubljena čast Planet TV Nadaljevanka, o kateri so razpravljali celo v turškem parlamentu Beren Saat Trendi Ena najslavnejših turških igralk razburja tamkajšnje politike
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin