Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
15. 5. 2020,
10.28

Osveženo pred

3 leta, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,09

2

Natisni članek

Pri Črnem Petru Planet TV Jasna Kuljaj

Petek, 15. 5. 2020, 10.28

3 leta, 11 mesecev

Pri Črnem Petru

Sredi snemanja je voditeljici odpadel nos #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,09

2

Ekipa oddaje Pri Črnem Petru se je v trenutnih razmerah znašla zelo izvirno in se iz studia preselila v naravo. V prihodnjih nekaj oddajah bomo videli posebne priredbe pravljičnih zgodb. Je pa tovrstno ustvarjanje oddaje precej drugačno od tistega v studiu in tudi precej bolj nepredvidljivo. S kakšnimi zapleti so se srečevali med snemanjem, nam je razkrila voditeljica oddaje Jasna Kuljaj.

Pri Črnem Petru
Planet TV Tako so karanteno preživljali člani priljubljene glasbene skupine #video

Serijo oddaj s pravljičnim pridihom so snemali sredi pravljične dežele Gorajte v bližini Škofje Loke. "Okoli tega gozda je kar nekaj obdelovalnih površin in pogosto smo morali snemanje ustavljati, ker je kakšen gozdar ravno vklopil motorno žago ali pa so mimo peljali traktorji. Takrat se ustaviš, trikrat vdihneš in počakaš, da hrup mine. Ko mine, pa hitro zajameš sapo in 'zdrdraš' tekst kar se da pravilno ter obenem upaš, da se ne bo v naslednjih nekaj sekundah spet vklopila motorna žaga," nam je v smehu zaupala voditeljica.

Pri Črnem Petru | Foto:

Zaradi snemanja oddaje na prostem so bili ustvarjalci odvisni tudi od vremena, ki jim jo je močno zagodlo že na prvem snemanju.

Alica izza ogledala
Planet TV Alica izza ogledala premierno na Planetu

"Nikoli ne bom pozabila, kako sem posnela napoved za zasedbo BQL. Po napovedi se je začela glasba, po nekaj uvodnih taktih pa se je v sekundi tako močno ulilo, da smo bili, še preden je plesalkam uspelo pobegniti in fantom prijeti vsakemu svoje glasbilo, vsi mokri do kosti. To je bil čisto pravi tuš in kar ni nehalo." 

"Takole mokri smo v pravljičnih hiškah čakali dobro uro in nazadnje vendarle dočakali zjasnitev. Seveda pa je vlaga pustila posledice na mojih laseh, no, upam, da ne na energiji," je razkrila Jasna, ki jo bomo v naslednji oddaji lahko spremljali v vlogi hudobne mačehe v priredbi Sneguljčice.

V oddaji Pri Črnem Petru bodo tokrat po svoje priredili pravljico o Sneguljčici. Jasna v vlogi čarovnice je na snemanju poskrbela za kar nekaj smeha, ko ji je med vajo odpadel umetni nos. | Foto: V oddaji Pri Črnem Petru bodo tokrat po svoje priredili pravljico o Sneguljčici. Jasna v vlogi čarovnice je na snemanju poskrbela za kar nekaj smeha, ko ji je med vajo odpadel umetni nos.

Tudi med snemanjem te oddaje, ki bo na sporedu v soboto ob 20. uri, ni šlo brez zabavnih zapletov. "Ko sem bila napravljena v hudobno mačeho, ki Sneguljčici ponudi jabolka, mi je med vajo sredi scene odpadel nos. Smeha res ni manjkalo. Potem mi ga je maskerka ponovno pričvrstila, in ko je šlo zares, se je hvala bogu obdržal na mestu."

Oddaja Pri Črnem Petru bo na sporedu v soboto ob 20. uri na Planetu.

Pri Črnem Petru | Foto:

Planet TV
Planet TV Jezik Minionov sestavil kar z jedilnika v indijski restavraciji
Preživetje v divjini
Planet TV Tako lahko sami izdelate baklo s smolo #video 360°
Preživetje v divjini
Planet TV Postavni športnici z odliko opravili zahtevno preizkušnjo #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte